Český bazar pro děti i dospělé

Po registraci uživatel může zdarma inzerovat své soukromé nabídky či poptávky. K inzerci jsou připojeny fotografie, popis, mapa české republiky
kontaktní formulář pro zaslání dotazů na inzerenta. Jednotlivé inzeráty potom každý uživatel může třídit dle kraje, města, nebo podle ceny a stáří.
K inzerci je možno využít také naše fórum pro naše návštěvníky, uživatelé si zde mohou s lecčím poradit nebo si popovídat.
Celkově jsme se web snažily udržet co nejvíce přehledný a ovládání i v sekci administrace je velmi intuitivní. Dohled nad inzercí spravuje administrátor, který v případě umístnění špatného inzerátu inzerát smaže a upozorní uživatele na porušení našich pravidel.
Důležité funkce: Hledání z indexové stránky nabídne zpět nalezené inzeráty které jsou již předrozdělené podle kategorií "říkáme tomu aukro efekt" pro každou kategorii pokud je třeba jsou nastavené pomocné parametry pro hledání a potom samotné hledání dle výrazu pro každou kategorii zvlášť! Děkujeme za možnost napsání této recenze.

Český bazar pro děti i dospělé Adresa : http://tipak.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: inzerce a bazar pro děti, dospělé, motoristy,sportovce i lenochy :o)
Uloženo: 13.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde