Sortiment zboží a výrobců PEM

Sortiment zboží a výrobců nabízených firmou PEM trade s.r.o.
Kamenná prodejna PEM trade s.r.o. ve Svitavách i E-shop http://www.pemtrade.cz/obchod nabízejí vodoinstalační a topenářský materiál. Sortiment nabízeného zboží od různých výrobců můžeme rozdělit do několika skupin.
Stěžejními sortimenty v oblasti topení jsou v naší nabídce kotle plynové Immergas, Ariston, Vaillant, Buderus, Dakon, Protherm, Baxi. Elektrické kotle Protherm, Dakon. I na tuhá paliva Dakon, Viadrus, Verner, OPOP. Dále krbové vložky či interiérová kamna Verner. Topidla plynová i elektrická Karma, AEG. Radiátory a koupelnová tělesa Korado, Purmo Therma-Trend. Podlahové konvektory Boki, Licon, Minib. Zásobníky a ohřívače elektrické, plynové i nepřímo vyhřívané Dražice, Tatramat, Ariston, Vaillant. Dále nabízíme široký výběr solárních sestav, čerpadla Wilo a Halm, regulace Elektrobock a Thermo - Control, rozvody na topení v mědi, mosazi, bronzu Sanha, plastu i oceli, systémy pro podlahové vytápění Herz, Gabotherm, Top-Heating, Watts. Systémy odkouření Regulus, Brilon.
V oblasti koupelen zastupujeme výrobce sanitární keramiky Kolo, Jika. Sprchových koutů Kolo, Jika, Ronal, Roltechnik, Ravak, Riho. Koupelnových van a sprchových vaniček Ravak, Kolo, Riho, Roltechnik, Jika, Kaldewei. V oblasti osobní hygieny jsme přímými prodejci elektronických bidetů Electronic Bidets. Nabízíme předstěnové prvky Geberit, Kolo. Prodáváme široký sortiment vodovodních baterií Hans Grohe, Ravak, Herz, Steno, Raf. Koupelnové doplňky Steno, Ramix, sedátka Plast Brno, MKW.
V oblasti rozvodů prodáváme plastové trubky PPR FV-plast, odpadní trubky Osma, odpady HL, Plast Brno, SAM. Nářadí Rems, NG elektro.
Jsme přímými zástupci výrobců Verner, Ariston, Herz, Gabother, Wilo, Kolo, Ravak, Roltechnik, Electronic Bidets, ELEKTROBOCK, NG elektro.
Snažíme se, aby naše služby nebyly jen prodejní, ale abychom mohli našim zákazníkům poradit a nabídnout i technickou podporu. Rádi Vám poradíme s výběrem vhodného topného systému či jakýchkoliv jiných technických dotazů z oblasti voda - topení - plyn. Spolupracujeme s výrobci a dovozci a garantujeme jejich kvalitu. Proto naše ceny jsou nejnižší jaké vůbec Vám mohl kdy kdo nabídnout.
Celý sortiment zboží od uvedených výrobců a adresu kamenného obchodu PEM trade s.r.o. naleznete na http://www.pemtrade.cz.

Sortiment zboží a výrobců PEM Adresa : http://www.pemtrade.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: koupelny, koupelna, plynové, kotle, obklady, trubky, vany, fólie, potrubí, topen
Uloženo: 01.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde