E-shop na systému B2C Brána

Na začátku je potřeba důkladně promyslet, komu svěříte výrobu Vašeho internetového obchodu. Ne všechny e-shopy jsou totiž ve výsledku dokonalé.
Pokud nemáte dřívější zkušenosti s prací v administračním prostředí webové prezentace či s plněním e-shopu, je jasné, že si asi těžko představíte, co je pro vás jednoduché ovládání a co ne. Abyste nekupovali zajíce v pytli, rozhodli jsme se vám nabídnout jedinečnou možnost otestovat si práci s administračním systémem B2C Brána.
Jednoduše si spustíte demo verzi již vytvořeného internetového obchodu a v administračním rozhraní B2C Brána si vyzkoušíte, jak je vše jednoduché a jak to vlastně funguje. Získejte přístup do administrace B2C Brána a uvidíte, že práce s naším e-shopem je hračkou a se zaškolováním vašich zaměstnanců neztratíte zbytečně mnoho času a můžete se soustředit jen a jen na prodej a na vaše zákazníky.
Samozřejmě, že snadné ovládání není jediným důvodem, proč si e-shop postavený na systému B2C Brána pořídit. Položili jste si otázku, co by měl váš e-shop mít? Pokud se bavíte o obchodování prostřednictvím internetového obchodu, je důležité nejen to, aby bylo snadné jej ovládat, ale také, aby se v něm dokázali orientovat vaši zákazníci.
Proč zvolit zrovna administrační prostředí B2C Brána?
Můžete si vytvořit libovolnou strukturu kategorií, doplňovat produkty a řadit je i do více kategorií.
Díky přehlednosti můžete jednoduše spravovat zadané objednávky.
Zadání objednávky je snadné a vašeho zákazníka zbytečně nezdržuje.
Pomocí nástroje WebTracker můžete sledovat návštěvnost vašeho obchodu.
E-shop postavený na systému B2C Brána obsahuje doplňkové moduly (box s rychlým kontaktem, fulltextové vyhledávání, textové boxy, ...)
S takovým nástrojem můžete vydělávat mnohem snadněji a mnohem více. Umíme ho vytvořit již od 19 990,- Kč.
Jak to vše probíhá? Stačí, když se nám ozvete s požadavkem na vytvoření nového e-shopu v systému B2C Brána. Během krátké doby jsme schopni vyvinout pěkný a fungující internetový obchod. Pokud si na práci v administračním prostředí netroufáte ani po řádném odzkoušení demo verze, nevadí, nabízíme zaškolení pro vás i pro vaše zaměstnance, kde vysvětlíme všechny funkce a vlastnosti systému.
Dále už je jen na vás, jak si jednotlivé produkty naplníte a jak aktivně budete komunikovat se zákazníky. To však neznamená, že by nás vaše počínání s B2C Bránou nadále nezajímalo. Vždy, když nastane jakýkoliv problém, máte možnost obrátit se na naši technickou podporu, kde vám ochotně poradí. Stejně tak vám rádi pomůžeme i s internetovým marketingem, aby váš e-shop vidělo co nejvíce lidí a přišlo k vám co nejvíce nakupujících.
S námi bude obchodování na internetu hračkou! Vyzkoušejte si demo B2C Brána a už nebudete chtít nic jiného.
E-shop na systému B2C Brána Adresa : http://www.b2cbrana.cz/demo
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: B2C Brána, Demo B2C Brána
Uloženo: 30.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde