Banan.cz, nejlepsi volba!

S kamarádem jsme se asi před rokem rozhodli založit firmu na internetu, k tomu jsme samozřejmě potřebovali kvalitní webhosting. Zní to jednoduše, ale opak je pravdou. Najít kvalitního poskytovatele s dobrou podporou bylo těžší, než jsme očekávali. Prvních pár měsíců jsme přecházeli od jedné firmy k druhé, až jsme nakonec zakotvili v Banánu.

Firma Banan.cz nám po domluvě poskytla na zkoušku testovací redakční systém. Ten jsme si zamilovali, jelikož nejsme žádní IT specialisté a přesto jsme si chtěli web spravovat sami (i když Banán poskytuje Webmastera velice levně). S redakčním systémem, díky jednoduchému ovládání a kvalitní nápovědě, jsme se rychle sžili a zanedlouho vytvořili krásný web. Můžete si vybrat ze spousty vzhledů nebo si nechat nějaký udělat. A to vše ZDARMA. Nevěřili jsme vlastním očím, očekávali jsme nějaký háček, ale nic nepřišlo. Tudíž jsme se rozhodli přejít k Banánu. Největší dilema nastalo s výběrem hostingu. O Standardu, který poskytuje 10GB za 88 Kč, jsme slyšeli jen to nejlepší, ale s plánem na rozvoj firmy, který máme, by nemusel stačit, a proto jsme se rozhodli pro VIP, který nabízí 70GB za 177 Kč a je umístěn na serverech s omezeným počtem klientů. K tomu 24 hodinová podpora, která nám pomohla s přesunem velice rychle a web, který jsme měli na zkoušku a dovedli ho k dokonalosti, nám jednoduše zkopírovali a do půl hodiny jsme ho měli na své doméně v provozu. Ze zvědavosti jsme se zeptali, kolik by nás stálo vytvoření e-shopu, odpověď byla znovu potěšující, skvělých 375 Kč měsíčně se vším všudy. Navíc si ho můžete nezávazně vyzkoušet zcela zdarma.

Chtěli jsme se s Váma podělit o zkušenosti, jelikož jsme prošli několika firmami poskytujících webhosting, ale jediný Banán nám poskytl to, co jsme skutečně potřebovali pro naše podnikání. Rychlost, kvalita, skvělé ceny a mnoho zajímavých služeb, to jsou věci, které od firmy Banán.cz můžete očekávat.

Banan.cz, nejlepsi volba! Adresa : http://pc-site.owebu.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: banan.cz, banan, hosting, web, webhosting, internet, domena, levna, levny
Uloženo: 30.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde