GENES Media s.r.o.

GENES Media s.r.o. potvrzuje svým novým statutem svoji profesionalitu, zaručuje bezesporu schopnost nezůstávat v pozadí a posunuje své hranice o další stupně dále. Naše služby můžete využít pro tvorbu webových stránek, web designu, různých aplikací či her, 3D grafiky a animací. Lze využít i naše služby postprodukčního studia a střižny.

Komplexnost služeb, kterou jsme dosud nabízeli našim klientům, zůstává samozřejmě stejná. Avšak tuto skutečnost obohacuje fakt, že nyní můžeme přidat další cenné zkušenosti, které jsme načerpali dlouholetou praxí v oboru. GENES Media s.r.o. je společnost, která má svěží nápady a preferuje originalitu v každém projektu, který lze vyjádřit jedinečnými způsoby.

Spokojenost a v superlativech hodnocená odvedená práce z minulých let, je to, čím se nyní nová společnost GENES Media s.r.o. může pyšnit a obhájit své čestné místo na trhu.

S veškerými dotazy a požadavky se můžete obracet na jednatele firmy, kterými jsou zkušení odborníci Marek Kotala a Josef Jabálek. V našich silách je, abychom uskutečnili všechny Vaše představy týkající se oblasti webu, konkrétně tvorby webu, web designu, animace, 3D vizualizace, 2D grafiky, programování a reklamy. Vaše přání jsou našimi realizacemi. Hledejte skutečnou kvalitu a zkušenost v oboru právě v GENES Media s.r.o.

Těšíme se na vzájemnou a příjemnou spolupráci
GENES Media s.r.o.

GENES Media s.r.o. Adresa : http://www.genes.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: 3D animace, vizualizace, webdesign
Uloženo: 25.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde