T2M webdesign a reklama

Webdesign za nízké ceny
Vytváříme internetové stránky za velmi přijatelné ceny dostupné pro každého. Specializujeme se hlavně na živnostníky a malé firmy, pro které navrhujeme webdesign na míru podle jejich představ. Ať už potřebujete jednoduché statické www stránky, větší dynamický web nebo e-shop, určitě máme řešení i pro Vás.

Grafika

Navrhujeme www stránky s vyváženou grafikou a textem. Námi vytvořené webové stránky jsou přehledné a praktické. Mimo webdesignové služby Vám můžeme nabídnout dále tištěnou grafiku, návrh loga nebo návrh třeba reklamního polepu na Vaše auto.

Správnost kódu stránek (validita)

Důležité pro prohlížeče a internetové vyhledávače je také správně sestavený kód stránek. Ctíme zásady standardů konsorcia W3C (World Wide Web Consortium) a naše stránky a e-shopy kontrolujeme mimo jiné i na validitu.

Net-marketing (SEO, SEM, PPC)
Aby Vaše internetové stránky nebo e-shop uživatel našel, je potřeba podpory a propagace Vašeho webu. K tomu využíváme především registrací do vyhledávačů a katalogů, případně PPC reklam. Chcete o svých službách nejen informovat, ale také především najít nové zákazníky? Pak pro Vás máme řešení i v tomto směru.

Proč mít internetové stránky a co Vám mohou přinést?

Internetové stránky (webová prezentace) patří dnes již ke standardům každé firmy, která jde vstříc svým zákazníkům a chce dát o sobě vědět nejen veřejnosti v blízkém okolí. Stále více rodin si pořizuje internetové služby domů vzhledem k příznivým cenovým podmínkám na trhu a času, který ušetří především v množství a rychlosti získaných informací pouhým kliknutím myši. Zisky firem podnikajících v internetovém prodeji (hlavně e-shopingu) se každým rokem zvyšují.

Některé z výhod:

- pomocí internetu můžete propagovat svoje výrobky či služby s minimem nákladů
- vytváříte si u svých zákazníků a obchodních partnerů větší povědomí
- informace o Vás má uživatel k dispozici 24 hodin denně


T2M webdesign a reklama Adresa : http://www.levne-stranky.kvalitne.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webdesign, seo, optimalizace, vyroba stranek, www
Uloženo: 21.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde