Mivadesign - webdesign Vašich snů

Ideální webová prezentace


Můžete namítat, že ideální web neexistuje. Ano, ale vždy záleží na úhlu pohledu, každý máme jinou představu o svém ideálu. Naším cílem je vytvořit web přesně tak, aby splňoval kritéria "ideálu" zadavatele.

Tvorba webu - od nuly po výsledek


Aby web splňoval "ideál" svého majitele, ta kej potřeba pořádně se s ním seznámit. Proto si klademe za cíl zákazníka poznat, zjistit jeho představu, cílovou skupinu návštěvníků webu a zejména hlavní důvod, proč prezentaci na internetu požaduje. Web dnes není jen vizitka na internetu. Jeho úkolem je potenciálního návštěvníka a zákazníka zaujmout, trefit se do jeho vkusu a hlavně ho nenudit. Web a jeho design proto musí splňovat mnoho důležitých parametrů.

Musí být zacílen na konkrétní skupinu uživatelů. Nelze jej dělat tzv. pro všechny. Web musí mít kvalitní obsah (musí splňovat základní požadavky SEO - optimalizace pro vyheldávání), musí obsahovat relevantní a přínosné zpětné odkazy (kouzlo není v jejich počtu, ale zda jsou jak se říká ze stejného soudku). Aby byl web "dohledatelný", musí také se objevit v řadě známých serverů s firemními zápisy.

Majitelé webů se dnes mylně domnívají, že vytvořením webu pro ně veškerý marketing na internetu končí. Ano, kvalitní web je základ, ale aby nepřišel kvalitní obsah webu nazmar, je potřeba o něm psát a dávat vědět ve všech odvětví internetu. Příkladem mohou být sociální sítě jako facebook nebo twitter, PPC reklama, PR články nebo třeba blogy.

Splňte si svůj sen s Mivadesign. Těšíme se na Vás!
Mivadesign - webdesign Vašich snů Adresa : http://www.mivadesign.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Mivadesign, web, webdesign, design, internet, webová prezentace, seo
Uloženo: 04.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde