Webhosting v ČR

Station.cz nabízí webhosting pro veškeré druhy webových stránek a PHP / MySQL aplikací, registraci domén a kvalitní technickou podporu.
Webhosting a doména je základem pro každý web – ať už jde o firemní prezentaci, komunitní fórum, nebo osobní stránku. Nabízené webhostingové tarify se liší především prostorem a rozsahem služeb a v průběhu užívání je lze měnit – např. při potřebě více místa přejít na vyšší tartif.

Služby webhostingu

Každý webhosting mimojiné obsahuje řadu podpůrných nástrojů a služeb. U všech hostingových tarifů je možné využívat PHP a MySQL, přístup přes FTP a WebFTP. Samozřejmostí jsou též emailové schránky, do kterých lze přistupovat jak přes webové rozhraní, tak přes pop3 nebo imap z vašeho emailového klienta. Pro odesílání elektronické pošty máte k dispozici naše SMTP. Další důležitou součástí webhostingu je zálohování dat s možností obnovy na požádání.

Multihosting

Multihostin g je cenově zvýhodněný balíček pro více webových prezentací s různým obsahem. V tuto chvíli nabízíme dva multihosting balíčky double. station a triple. station.

Online administrace služeb

Veškeré své služby můžete snadno spravovat online přes administrační rozhraní. V administraci lze mimojiné jednoduše zakládat, upravovat, mazat a měnit hesla pro vaše ftp účty, emailové schránky a databáze, nastavovat pravidla pro cron (automatické spouštění skriptů v daný čas) a spravovat záznamy DNS (směrování domény).
V administraci též najdete veškeré vystavené faktury, expirace uhrazených služeb a důležité provozní informace.

Záloha dat a monitoring

Dostupnost a zálohování dat jsou pro každého zákazníka, a tedy i pro nás nejdůležitější prioritou. Proto všechny naše servery využívají technologii RAID, díky které selhání některého z disků nijak neovlivní běh zákaznických webů ani dostupnost veškerých dat. Veškerá data jsou denně zálohována na oddělené diskové pole a pro případ živelných pohrom toto pole navíc zrcadleno do druhé, geograficky oddělené lokality.
Velmi důležitý je také monitoring serverů, který zajišťujeme pomocí vlastního unikátního systému s pokročilými funkcemi detekce a samostatného řešení problémů, který současně informuje administrátory o případných provozních potížích.

Technická podpora

Pro řešení jakýchkoliv Vašich požadavků je k dispozici široká škála komunikačních kánálů na kvalifikovaného a školeného specialistu technické podpory.

Opensource

Chcete provozovat opensource redakční systémy, jako je Drupal, Joomla, Mambo, nebo blogovací systémy jako RS2, Wordpress, či si chcete postavit vlastní e-shop na řešeních jako ZenCart, prestashop nebo oscommerce? U nás žádný problém, nastavení serverů těmto a řadě dalších opensource systémů plně vyhovuje a technická podpora s případnou instalací ochotně poradí.
Webhosting v ČR Adresa : http://www.station.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webhosting, internet, station.cz
Uloženo: 04.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde