TV-SAT Hradec Králové

Zabýváme se výstavbou a rekonstrukcemi společných televizních/satelitních antén STA, montáží satelitních přijímačů/antén pro rodiné domy (SKYLINK,CSLINK), montáží EZS (jablotron) a montáží kamerových systémů.

Na našem webu získáte k této tématice potřebné množství informací. Pomocí formuláře si můžete také pohodlně a rychle objednat naše služby.

Pro instalace a rekonstrukce televizních a satelitních rozvodů používáme špičkový měřící přístroj PROMAX – PRODIG 5. Umožňuje kompletní měření TV a SAT spektra, jak analogového tak digitálního signálu DVB-T, DVB-S, hlavně chybovosti digitálního signálu (BER, VBER, MER). Tím zaručuje nastavení anténních a satelitních systému na nejmenší možnou hodnotu chybovosti, a tím i vyvarování se možného rozpadu digitálního signálu, tzv. kostičkování.

Nastavení anténních systému s použitím profesionálních měřících přístrojů se vyvarujeme oproti konkurenčním firmám experimentování a při ověřování dostupnosti DVB-T signálu ihned zjistíme, zda je možno kvalitně signál přijímat či nikoli.
TV-SAT Hradec Králové Adresa : http://www.tv-sat.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Zabýváme se výstavbou a rekonstrukcemi společných televizních/satelitních antén
Uloženo: 06.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde