Hostingy.cz - přehled webhostingů v ČR

Vyhledávání hostingu



Výhodou tohoto webu je objektivnost při výběru webhostingu. Protože není provozován konkrétní webhostignovou společností, nabízí jednoduché a intuitivní vyhledávání ve všech významných poskytovatelích hostingu na českém trhu. Aktuálně má v databázi 25 společností a desítky různých druhů webhostingových programů. Vyhledat můžete podle vámi zvolených charakteristik, jako jsou nabízené služby, podporované technologie nebo cena. Vše je zpracováno jednoduše a přehledně.

Blog



Výhodou stránek hostingy.cz je také aktivita jejich autorů na blogu blog.hostingy.cz, kde několikrát týdně naleznete novinky z oblastí webhostingů a serverhostingů. Blog je součástí stránek a je psát jednoduchou a čtivou formou.

Další informace na hostingy.cz



Stránky hostingy.cz nenabízí pouze vyhledávání webhostingů a serverhostingů, ale také například slovník cizích slov, respektive slov spojených s webhostingem, doménami a IT. Pokud si nevíte s nějakým výrazem rady, pomůže vám slovník tento pojem vysvětlit. Součástí stránek jsou také návody jak vybrat nejlepších hosting právě pro vás. Tuto sekci ocení zejména ti, kteří s webhostingem nemají tolik zkušeností

Stránky hostingy.cz musím pochválit, zatím jsem neviděl lepší přehled webhostingu na českém trhu.

Hostingy.cz - přehled webhostingů v ČR Adresa : http://www.hostingy.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webhosting, hosting, hostingy, web hosting
Uloženo: 30.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde