Každý pátý uživatel Facebooku je single

Na Facebooku je zaregistrováno 1 682 560 lidí, kteří uvedli, že jsou z České republiky. Je zde 791 020 Čechů a 874 540 Češek (a 17 000 osob, které nevyplnily pohlaví).

166 700 mužů z ČR uvádí, že jsou nezadaní (21,1 %). Žen to ale přizná jenom 139 060 (16 %). "Skutečný počet nezadaných bude o něco vyšší," říká Robert Němec, ředitel agentury RobertNemec.com. "Zvláště pro některé ženy může být nepříjemné sdělit širokému počtu lidí, že s nikým nechodí. Proto raději neuvedou nic. Nebo nechtějí, aby najednou dostávaly množství nabídek, když ostatní uvidí, že jsou nezadané."

Opačný případ, kdy by někdo byl zadaný a na Facebooku uváděl, že je nezadaný, podle Němce v podstatě není možný: "Na Facebooku vás kontrolují desítky až stovky přátel. Za prvé by se jistě našla nějaká "dobrá duše", které by ihned partnerovi dotyčné nebo dotyčného nahlásila, že o sobě dotyčná nebo dotyčný prohlašuje, že je nezadaná nebo nezadaný. A navíc by to jistě brzo někdo napsal na Zeď dotyčného nebo dotyčné, a tak by se to dozvěděli ostatní."

Zjednodušeně řečeno můžeme říci, že každý pátý na Facebooku udává, že je nezadaný.

Poznámka: Všechna data jsou brána z interního systému Facebooku dne 17. a 18. listopadu 2009. Protože se vše mění (lidé se přihlašují, odhlašují, mění stavy atd.), mohou být aktuální data mírně odlišná.

O RobertNemec.com

RobertNemec.com (www.robertnemec.com) je přední česká internetová agentura založená v roce 2001. Zaměřuje se na zvyšování efektivity podnikání na internetu. Mezi její klienty patří např. DATART, T-mobile, Orange SK, Pfizer, Mountfield, CzechInvest, Merck/MSD, Ministerstvo zahraničních věcí, České radiokomunikace, FujiFilm, AAA AUTO a desítky dalších.
Každý pátý uživatel Facebooku je single Adresa : http://novinky.robertnemec.com/nezadani-na-facebooku-09/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: seo, optimalizace pro vyhledávače, internetový marketing, reklamní agentura, rek
Uloženo: 25.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde