Klikniavolej.cz slaví první narozeniny!

Klikniavolej.cz je službou opravdu pro každého a zároveň umožňuje ušetřit až 90% nákladů za volání nejen v Čechách, ale i do zahraničí.

„U příležitosti prvních narozenin Klikniavolej.cz jsme s obrovským překvapením zjistili, že největší počet uživatelů volá z pevné linky na pevnou linku v České republice,“ uvedl Jan Fencl, projektový manažer Klikniavolej.cz. „Při spuštění projektu jsme předpokládali, že službu budou lidé více používat pro volání svým přátelům a známým do zahraničí,“ dodal Fencl.

Po České republice voláte za 1,19 Kč s DPH z pevné linky na pevnou a za 4,90 Kč včetně daně z mobilu na pevnou a z pevné na mobil.

Velice populární je rovněž odesílání SMS zpráv, přičemž odeslaná textová zpráva do jakékoliv mobilní sítě stojí pouze 0,90 Kč včetně DPH. Navíc služba oproti konkurenci na trhu umožňuje, že se příjemci zobrazí telefonní číslo odesílatele, a proto ani nepozná, že zpráva byla odeslána z internetu.

V předvánočním čase, kdy lidé kontaktují známé po celém světe, aby jim popřáli vše nejlepší, lze využít levných tarifů pro volání do zahraničí. Z mezinárodních destinací je stále nejvytíženější Slovensko, za kterým ihned následují Spojené státy americké, Německo, Velká Británie, Vietnam a Thajsko. Úspora finančních prostředků je nejznatelnější při volání do velmi vzdálených destinací, neboť oproti běžným tarifům uživatelé volají za výrazně nižší ceny.

Příkladem může být hovor do USA. Za minutu z pevné linky na pevnou zaplatíte jen 1,19 Kč včetně DPH. Volání z mobilu na mobil do Ameriky stojí pouhých 5,50 Kč s DPH za minutu, přičemž průměrná sazba u českých mobilních operátorů je několikanásobně vyšší.

Klikniavolej.cz myslí také na firemní klienty. Nabízíme služby jako podúčty pro zaměstnance, Zelenou linku, SMS vizitku a další. Pro e-shopy a zpravodajské agentury je nejoblíbenější službou Wholesale SMS brána, která jim umožňuje rozesílat desítky tisíc SMS zpráv měsíčně svým klientům prostřednictvím SMS brány šité na míru. Levné volání je často využíváno společnostmi z řad telemarketingových a spedičních firem, cestovních kanceláří nebo firem zabývajících se zahraničním obchodem.

Navíc jsme jako narozeninový dárek připravili předvánoční soutěž o kredit na volání a SMS ve výši 5 000Kč. Zodpovězte soutěžní otázky a hrajte s nám o volání zdarma! Soutěž startuje 7. 12. 2009.


Zaujala Vás naše nabídka? Chcete volat o Vánocích zdarma? Zavolejte na číslo +420 225 064 366 nebo pište na support@klikniavolej.cz. Více najdete na www.klikniavolej.cz


O projektu Klikniavolej.cz:

Projekt Klikniavolej.cz přináší nový způsob, jak levněji telefonovat kamkoliv. Na bázi zpětného volání spojí váš hovor s jakýmkoliv telefonním číslem v České republice i v daleké cizině.K levnějšímu telefonování není nutné instalovat žádný software, platit měsíční paušál nebo se nesmyslně upisovat na několik let. Není potřeba ani používat sluchátka s mikrofonem. Stačí vám jen váš telefon. Telefonní hovor lze navázat přes účet na webu Klikniavolej.cz nebo velmi snadno přes funkci Rychlá volba, kdy žádný počítač nepotřebujete. Doména je díky zájmu ne česky hovořících uživatelů spuštěna hned v několika jazykových mutacích. Kromě české verze existují verze slovenská, německá, anglická a vietnamská.
Klikniavolej.cz slaví první narozeniny! Adresa : http://www.klikniavolej.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Klikniavolej.cz, Klikniavolej, Klikni, volej, levné, volání, do, zahraničí, SMS
Uloženo: 24.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde