Porovnání cen v e-shopech v novém design

Moderní zákazník je stále náročnější. Vyžaduje nejen vynikající poměr kvality a ceny ale také moderní a komfortní nákupní prostředí. Portál Hyperzbozi.cz potřebám současného spotřebitele dobře rozumí. Provedli jsme proto řadu zásadních změn v designu našich stránek a přinesli jsme kupujícím řadu nových, užitečných funkcí.

V prvé řadě jsme se zaměřili na jednoduchou a přehlednou navigaci na stránkách. Návštěvníci mohou procházet jednotlivé přehledně uspořádané kategorie. Při vyhledávání nabídneme návštěvníkům nejen standardní výpis výsledků vyhledávání ale také přehled nalezených výrobků pro cenové srovnání v kategoriích.

Celkově jsme vylepšili také grafické vyznění stránek. Hyperzbozi.cz se může pochlubit novou, přehledně zpracovanou hlavní stránkou. Dozví se na ní, které produkty a kategorie jsou v daný den nejoblíbenější a mohou z ní snadno přejít do katalogu obchodů nebo kategorií výrobků. Také stránky s výsledky vyhledávání a srovnáním cen v e-shopech doznaly značných vylepšení.

V neposlední řadě nyní Hyperzbozi.cz pracuje také s komunitou uživatelů. Návštěvníci se mohou stát registrovanými uživateli, přidat si přátele s obdobnými nákupními zájmy nebo koníčky a posílat vzkazy. Mezi důležité nové funkce patří také možnost hodnotit jednotlivé produkty a psát k nim recenze. Věříme, že díky těmto komunitním funkcím získají návštěvníci více relevantních a důvěryhodných informací, které nepocházejí z komerčních zdrojů.

Porovnání cen v e-shopech v novém design Adresa : http://www.hyperzbozi.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Srovnání cen, porovnání ceny, reklama pro e-shopy
Uloženo: 18.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde