Média Memy

Oč se jedná?

Informační a zpravodajský server Média Memy je jako jeden z mnoha založen převážně na agregaci zdrojů z jiných zdrojů, v současné době převážně bulvárních nebo cestovatelských.

Jak to vlastně funguje?

Funguje jako jakási online čtečka, jejiž odkazy Vás dovedou ke zdroji, tedy článku, jehož část na Média memy můžete najít.

Může zvýšit váš zisk?

Od jiných agregátorů rss obsahu se liší v možností přidávání PR článků do redakčního systému. PR články si získávají stále větší pozornost. Není divu. Jejich dopad je mnohem větší, než u obyčejných reklamních textů.

PR článek ano, ale od koho?

PR článek svěřte do rukou odborníkům, takzvaným Copywriterum (http://copywriter.jonyx.info), kteří jej sepíší tak, aby byl čtivý, něčím čtenáře zaujal a přitom jej nasměroval na produkt, který propagujete.

Co dalšího?

Další přidanou hodnotou k tomuto agregátoru je autorská část, kde jsou publikovány různé články od různých autorů, jejichž jediným spojovacím prvkem by mělo být zajímavě podané téma, nebo osobitý pohled.

V čem jsou Média Memy jiná?

Jak jsme si již na začátku řekli, podobných agregátorů je na českém internetu již mnoho. Většinou se jedná o aplikace, které si nechá naprogramovat někdo, kdo chce stálý zdroj přijmů. Tato aplikace běží sama a generuje zisk. Naproti tomu Media Memy jsou jakýmsi spojením, mezi automatickým, odlidštěným agregátorem a komunitním serverem, kde je možné odkazy na články komentovat.

Originální obsah.

Nezapomínejme také na originální obsah od renomovaných blogerů, který je další přidanou hodnotou serveru Media Memy.cz. Věřím že se najde mnoho uživatelů, kteří objeví výhody a přednosti tohoto zajímavého webového projektu.


Média Memy Adresa : http://media.memy.cz/
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: bulvár, celebrity, novinky, herci, herečky, cestování, cestopisy,
Uloženo: 13.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde