Meteo Aktuality - vše o počasí

Poskytujeme veškeré informace nejen o počasí zejména z ČR a jejího blízkého okolí na kompetentní a odborné úrovni denně 365 dní v roce. Nabízíme hlavní a vedlejší služby a mnoho dalšího.

Z hlavních služeb je možno jmenovat výstražný systém, předpovědi počasí krátkodobé, výhledy a dlouhodobé výhledy, počasí na email a další. Ohledně vedlejších služeb poskytujeme historii počasí, statistiky, teoretické informace a slovníky, hydrologické informace a další. Speciálními službami jsou zejména služby v podobě Vašich individuálních dotazů a přání ohledně témat naší činnosti, kterými jsou obory počasí a meteorologie, hydrologie a klima nebo také doplňky jako je možnost stahování, např. například našeho pravidelného časopisu nebo fotografií od nás. Poskytujeme informace vedle webového portálu na hlavních sociálních sítích jako je Facebook, Google+ a Twitter zejména, využít můžete i náš Youtube TV video kanál. Kontaktovat nás též můžete na mnohých místech. Rádi a zejména v rámci hlavní provozní doby rychle, Vám zodpovíme Vaše dotazy ohledně témat naší činnosti či Vašich výhrad k našim službám a společnosti.

Též nabízíme majitelům webových prezentací, blogů či projektů možnost podpory naší společností, týkají-li témat či podobných témat souvisejících s naší činností. Také nabízíme možnost spolupráce, tj. využívání našich informací na vašem blogu či webu - například zpravodajském pro tvorbu článků na témata související s naší činností. Weby či společnosti v tomto případě s naší činností souviset nemusejí, ani se jí nemusejí podoba. Podmínkou poskytnutí odkazu na zdroj informací, tedy na naší společnost, na webu společnosti, která naše informace využívá.
Meteo Aktuality - vše o počasí Adresa : http://www.meteoaktuality.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: počasí, historie, statistiky, výhled, služby, hlavní, vedlejší, speciální
Uloženo: 14.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde