Manifestace proti drogám v Los Angeles


| LOS ANGELES A OKOLÍ, CA • JULY 25, 2013 |

Scientologické kostely z celého Los Angeles a SanFernando Valley se podílely na aktivitách věnovaných protidrogové prevenci u příližitosti Mezinárodního dne boje proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi Organizece spojených národů scientology.

Dobrovolníci ze Scientologické církve v Los Angeles a okolí jsou aktivní v protidrogové výchově po mnoho let a Mezinárodnímu dni proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi Organizace spojených národů věnovali pozornost svou účastí ve veřejných programech, jejichž účelem je zvýšení povědomí o nebezpečí drog.

Tým Scientologické církve z Údolí San Fernanda Pravda o drogách vyšel do ulic dne 15. června na pochod proti násilí a proti drogám v Pacoimě, který je sponzorován Communities in Schools (CIS), organizace v Údolí San Fernanda provozující aktivity prevence a intervence proti odchodům ze školy a rostoucímu násílí gangů a zneužívání drog.

Dobrovolníci ze Scientologické církve v Los Angeles věnovali pozornost Mezinárodnímu dni boje proti zneužívání drog a nelegálnímu obchodování s nimi Organizace spojených národů dne 26. června stánkem v parku Glassell při zahájení letošního programu Summer Night Lights, iniciativy zaměřené na snížení kriminality a násilí, kterou organizuje Úřad starosty pro snížení kriminality a rozvoj mládeže Los Angeles (GRYD) a policejního sboru Los Angeles. Program poskytuje během léta rekreační, vzdělávací a umělecké aktivity v 16 parcích po celém městě a vyzývá tak mládež, aby se navečer, kdy kriminalita v Los Angeles tradičně dosahuje špišky, zapojila do pozitivních aktivit.

Scientologická církev se tohoto programu Summer Night Lights účastní od jeho počátku v roce 2008.

Dobrovolníci rozdali tisíce kopií vydání brožury Pravda o drogách mladistvím i rodičům s výzvou, aby přislíbili žít život bez drog.

Kromě scientologů v Los Angeles stovky dalších dobrovolníků ze scientologických kostelů a misí po celém světě pořádali konference, sportovní konání, podepisování zástav a další aktivity, aby rozšířili zprávu o Mezinárodním dni boje proti zneužívání drog a nezákonnému obchodování s nimi do svého okolí.

Více než dvě a půl desetiletí scientologové na pěti kontinentech zplnomocňují ostatní tím, že jim předávají pravdivé informace o drogách. Církev a její členové se věnují odstraňování zneužívání drog prostřednictvím vzdělání.

____
Scientologická církev vydala brožurku, Scientologie: Jak pomáháme – Pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby uspokojila žádosti o více informací o protidrogovém vzdělání a pro iniciativu prevence, kterou podporuje. Pro získání více informací nebo přečtení kopie brožurky, navštivte tuto scientologickou webovou stránku


Zakladatel scientologie L. Ron Hubbard napsal, “Planeta narazila na bariéru, která brání jakémukoliv rozsáhlejšímu sociálnímu pokroku – drogy a jiné biochemické látky. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenom narušuje a ničí tělesné zdraví, ale může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v dosažení duševní a duchovní pohody.”

Scientologická církev podporuje program Pravda o drogách, což je jeden z největších světových nevládních protidrogových výchových a prevenčních programů. Bylo nezvratně prokázáno, že pokud se mladí lidé dozví pravdu o drogách - faktické informace o tom, jaké drogy jsou a co způsobují – jejich užívání tomu úměrně klesá.


Manifestace proti drogám v Los Angeles Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 14.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde