INDONÉSKÉ VELVYSLANECTVÍ POŘÁDÁ SEMINÁŘ

WASHINGTON, D.C., USA • 8. května 2013 |
Zaměstnanec Kanceláře národních záležitostí Scientologické církve sdílel „tajemství“ štěstí s členy indonéské komunity ve Washingtonu, D.C.
Vedoucí konzulární divize pro indonéskou ambasádu v USA ve Washingtonu, D.C., hostil dne 6. dubna seminář Cesta ke štěstí – nenáboženský morální kodex založený zcela na zdravém rozumu. Seminář vedený zaměstnanci Kanceláře národních záležitostí Scientologické církve, se konal na velvyslanectví a navštívili ho Indonésané žijící v oblasti Washingtonu, D. C.
Bari Berger, ředitelka veřejných záležitostí z Kanceláře národních záležitostí, přivítala účastníky na semináři a představila jim Cestu ke štěstí, kterou sepsal spisovatel, humanista a zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard.
K tomu, aby všichni mohli porozumět zásadám a uplatnit je ve svých životech, vznikla interaktivní studijní osnova založená na kapitolách Cesty ke štěstí, která obsahuje veřejná oznámení představující každé z pravidel a dlouhometrážní film založený na knize, který obsahuje celý text z knihy.
Ředitel společenských reforem z Kanceláře národních záležitostí, Jesse Morrow, vedl seminář a probral tři pravidla z knihy: „Buďte pracovití“, „Buďte kompetentní“ a „Vzkvétejte a prosperujte“.
Seminář zdůrazňoval praktičnost a užitečnost a povzbuzoval účastníky, aby našli a sdíleli příklady, jak používání nebo zanedbávání každého z pravidel ovlivňuje jejich vlastní život nebo život ostatních.
Scientologická církev a její členové hrdě sdílejí nástroje pro šťastnější život, obsažené v Cestě ke štěstí, se všemi, jejichž cílem je také lepší svět. Více informací najdete na scientology.org/how-we-help/way-to-happiness.html
###
Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, Vytváření světa poctivosti, důvěry a důstojnosti je jedna ze série brožur, která předkládá Mezinárodní scientologická církev, aby vyhověla žádostem o více informací o scientologickém náboženství a o tom, jak podporuje celosvětové humanitární iniciativy a programy společenského zlepšení.


INDONÉSKÉ VELVYSLANECTVÍ POŘÁDÁ SEMINÁŘ Adresa : http://www.scientologie.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: Dinaetika, L. Ron Hubbard, Scientologie
Uloženo: 22.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde