Investiční zlato InveGold

Prodej investičního zlata – slitky, cihličky či investiční mince. K prodeji nabízíme investiční slitky od renomovaných výrobců jako např. Argor Heraeus, Munze Osterreich, Heraeus, Metalor, Unicorm, Suisse Bank, UBS, Pamp, Kinebar atd....

Proč se rozhodnout investovat do investičního zlata právě u nás?

- u nás nakupujete bez rizika. Na objednané investiční zlato nepožadujeme žádné zálohy. Platíte až při převzetí.

- pro naše ceny investičního zlata používáme ceník rakouské firmy pro aurum. Proto, když použijete pro výpočet ceny investičního zlata kurz Eura "valuta prodej" u Vaší banky, tak zjistíte, že za stejné peníze nakoupíte u nás a nemusíte jezdit do Vídně, kde se nachází pobočka firmy pro aurum.

- z našeho objednávkového formuláře víte přesně, za kolik nakupujete, tato cena je konečná a pro nás zavazující.

- nezáleží na tom, jestli si investiční zlato vyzvednete osobně, nebo Vám jej zašleme na dobírku, protože cena je stále stejná. Náklady na dobírku a pojištění hradíme my.

- pokud máme investiční zlato na skladě, tak Vaší objednávku vyřídíme okamžitě. Pokud budeme pro nedostatek skladových zásob investiční zlato pro Vás objednávat, garantujeme dodání do jednoho týdne. Pro Vás je samozřejmě platná cena ze dne objednání.

- investiční zlato zakoupené u naší společnosti od Vás vždy rádi vykoupíme zpět za prodejní cenu dle našeho ceníku poníženou pouze o 5% až 7%. Investiční mince a investiční slitky nakoupené u jiných prodejců vykupujeme za aktuálně platnou cenu zlata.

- investiční zlato nabídnuté k odprodeji proplácíme okamžitě v hotovosti nebo bezhotovostním převodem na Vámi zvolený bankovní účet. Příkaz k úhradě dáváme okamžitě při převzetí investičního zlata k odprodeji.



Těšíme se na obchodováni s Vámi.

Jde jen o to přesvědčit se, že obchodování s námi je ta správná volba.
Investiční zlato InveGold Adresa : http://invegold.eu/
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: investiční zlato, investiční slitky, prodej zlata, aktuálmní cena zlata,
Uloženo: 19.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde