Módní blog - světový fenomén

Tak jako se bloguje o jídle, o autech nebo o focení, najdete dnes spoustu lidí, kteří blogují o módě. Většinou zatím ve světě, ale první módní blog se teď vyloupl i u nás. Jmenuje se jednoduše Módní blog.

Chce své čtenáře inspirovat, ukázat jim, že i z vlastního šatníku lze vybrat a zkombinovat módní kousek. Módní blog závisí na tom, kdo ho píše. Jeho styl přebírá. Každý do svého blogu o módě vkládá něco ze sebe. Svůj um pro dobré články, pro fotografování, nebo i pro módu samotnou. Tady nehledejte vygooglované články znuděných novinářů, kteří to prostě museli napsat.

Módní blogy ve světě


Ve světě existuje mnoho blogerů, kteří píší o módě a trendech v ní. Většinou jsou to nadšenci, srdcaři, kteří sedí na módních přehlídkách a nervózně ťukají do klávesnice popis každého modelu, který se kolem nich právě mihne. Jeden příklad za všechny je blog www.thesartorialist.blogspot.com. Je výjimečný. Je jiný než všichni ostatní. Nabízí lidem podívanou z celého světa. Ovšem ne z přehlídkových mol, ale z ulice. Tady najdete super kousky od lidí, které potkáte na ulici. Jejich oblečení, styl, účesy. Z New Yorku, Milana, Paříže... dokonalé.

Módní blog po česku


I u nás se můžete setkat s obdobou blogů ze světa. Český módní blog, který můžete sledovat na stránkách http://modniblog.cz se zaměřuje na oblast módy, módních chyb, spekulativních módních trendů, ale také účesů a novinek kolem zdravého životního stylu. Spojuje vše, co prozatím na českých webech chybí. Jak články o módě a celebritách, tak rozsáhlé fotogalerie, kde si můžete prohlédnout módní trendy, účesy nebo vzory na nehty. Od teď už nemusíte trávit dlouhé hodiny hledáním účesů a trendů, prostě navštivte módní blog.

Módní blog - světový fenomén Adresa : http://modniblog.cz
Kategorie: Informace, zpravodajství­
Klíčová slova: móda, styl, módní trendy, účes, lifestyle
Uloženo: 25.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde