Animetika

Kdo jsme?


Jsme skupinka kamarádů, kteří našli zalíbení v anime/manze a japonské kultuře obecně. Rádi by jsme se s Vámi podělili o materiál, případně informace, týkající se japonské kultury anime/manga/hantai.

Kam směřujeme?


Našim cílem do budoucna, je zjískat co nejvíce stálých členů fora, stát se jedním z nejkvalitnějších portálů a podílet se tak na rozvoji anime/manga základny v ČR/SR. Věřím, že Vy nám k tomuto cíli dopomůžete, protože bez Vás, by byl jen sotva dosažitelný.

Co nabízíme?


Tisíce pěkných anime/hentai obrázků/tapet, spoustu AMV (anime videoklipů), soundtracky z anime seriálů a ne jen to.
Samozřejmě se nespokojíme, pouze s prezentací cizích výtvorů, proto neleníme a občas také přispějeme svou troškou do mlýna.
Dále si s Vámi velmi rádi popovídáme, v diskuzi na fóru. Zde můžete sdělit vše, co máte na srdci, od drbů, vašich poznatků a zkušeností, po chválu, či stížnosti, nebo si jen tak pokecat a zapomenout na starosti z osobního života.

Chcete se zapojit?


Rádi uvítáme Vaší pomoc. Stačí když se i Vy podělíte o materiál z Vaší sbírky, nebo o vaše znalosti a zkušenosti (což může každý ze členů fóra).
Dále by jsme uvítali schopné nadšence, kteří mají zájem stát se moderátory. V případě zájmu, mě kontaktujte soukromou zprávou přímo na fóru, nebo přez ICQ v profilu.

Závěrem


Chtěl bych Vám popřát, aby jste u nás našli to, co hledáte a také, aby chvíle zde strávené, patřily mezi ty nejpříjemnější.

AlBaal, administrátor fóra animetika.
Animetika Adresa : http://animetika.phorum.cz/
Kategorie: Filmy, seriály, televize
Klíčová slova: anime, manga, hentai, AMV, soundtrack, forum, wallpaper
Uloženo: 08.04.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde