Mašinka Tomáš

Mašinka Tomáš je kultovní animovaný seriál pro děti. Natočen je dle knižní předlohy autora W. V.Awdryho, který knihu původně napsal jako sérii pohádek o mašince Tomášovi pro svého nemocného syna. Poprvé byl odvysílán v roce 1984. Jeho popularita byla téměř okamžitá, přeložen a vysílán byl v mnoha světových zemí.

Všechny příběhy se odehrávají na krásném a malebném ostrově jménem Sodor. Jsou tam louky, na kterých kvete kvítí a hrají si tam děti. Nejdůležitější jsou však vlakové železnice, na kterých naši hrdinové zažívají různá dobrodružství.

Naši hlavní hrdinové se jmenují: Tomáš (Thomas), Eduard, (Edward), Jindra (Henry), Gordon, Jakub (James), Percy, Toby, Kačer(Duck), Emily Donald a Douglas, Oliver, Diesel, Mavis, Daisy, BoCo, Arry, Bert.
Mašinka Tomáš video

Na našich stránkách pro Vás a Vaše děti každý den přidáváme nová videa nabytá dobrodružnými příběhy. Pojďte se podívat, litovat zaručeně nebudete.
Mašinka Tomáš hračky

Též u nás naleznete pravidelně aktualizovaný seznam těch nejlepších hraček s motivem vláčků a lokomotiv. Poradíme, kde jej výhodně nakoupit.

Mašinka Tomáš je zkrátka velice zábavný a hlavně naučný pořad. Je vhodný jak pro ty úplně nejmenší, tak i pro odrostlejší děti. I přes své značné staří neztrácí nic ze svého půvabu.
Mašinka Tomáš Adresa : http://www.nejkomedie.cz/
Kategorie: Filmy, seriály, televize
Klíčová slova: Mašinka Tomáš, Mašinka Tomáš video, Mašinka Tomáš hračky, povlečení Mašinka Tomá
Uloženo: 01.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde