Necronomicon - Hororový internetový maga

Necronomicon je internetový magazín, který svým čtenářům přináší možnost přenést se do světa hororu, do světa temna a strachu. Horor je obecně jedním z oblíbených žánrů, právě díky tomu, že dokáže v lidech vyvolat pocit, který v realitě příliš nevítají, ale na obrazovce, plátně, anebo ve své oblíbené knize se s ním setkávají rádi. Strach je naší přirozeností a někdy i vítaným společníkem.

Horor má mnoho podob a Necronomicon se je snaží obsáhnout všechny. Zaměřuje se především na filmy, které lze označit za hororové, ale články o knihách, komiksech a případně i významných mužích hororu a jejich životech, jsou také součástí tohoto serveru, stejně jako odkazy na hororové hry a trailery.

Necronomicon už má na internetu určitou tradici, protože první článek zde byl prezentován již v roce 2006 a je zde možné najít přes sto dalších, které se zde prezentovaly během celé doby jeho existence. Během let se Necronomicon neustále proměňoval, ale nadále se držel nad vodou a dával svým čtenářům to, co požadovali. Zajímavý pohled na různé filmy a jiné lahůdky z hororové historie.

Laťka, kterou si Necronomicon drží, se snaží zůstat stále ve stejné výši, respektive se ještě zvyšovat, aby zde čtenář a návštěvník nenašel zbytečné články o ničem, ale zajímavé poznatky o různých podobách hororu. A horor má skutečně mnoho podob a my jsme se rozhodli je prozkoumat. Každý, koho tenhle žánr zajímá, je může prozkoumávat s námi.
Necronomicon - Hororový internetový maga Adresa : http://www.necro-web.cz
Kategorie: Filmy, seriály, televize
Klíčová slova: horor, recenze, film, knihy, stephen king, komiks, hry, osobnosti hororu
Uloženo: 03.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde