Značkové erotické zboží

LELO je švédská společnost založená v roce 2003, která se věnuje návrhu a vývoji luxusních a elegantních produktů pro potěšení smyslů. Cílem návrhářů je vytvoření výrobků, které spojují soudobou eleganci, luxusní vzhled a maximální funkčnost. Předsevzali si bourat tabu a stírat předsudky spojené s běžnými erotickými pomůckami. Chtějí probudit vášeň a vzrušení u obou partnerů a propojit jejich těla v jedno. LELO se snaží nabídnout dostupné výrobky v nejvyšší kvalitě jako alternativu k existujícím erotickým hračkám.
Vibrátor SaSi je erotická hračka jako žádná jiná. Nový dámský vibrátor, SaSi od britského výrobce JeJoue je skutečně v mnoha směrech revoluční. SaSi je první inteligentní vibrátor na světě, který byl vyvinut a sestrojen s citlivou inteligencí a lze jej „naučit“ pohyby, které se vám líbí a které vám nejvíce vyhovují. SaSi je vůbec první erotická pomůcka na světě, které kombinuje pohyby simulující orální dráždění a současně může i vibrovat. Tato kombinace poskytuje přirozenější stimulaci klitorisu, která dokonale napodobuje orální sex. Pohyby masážního „výběžku“ různými směry skutečně velice věrně napodobují pohyby jazyka při orálním dráždění.
SINFIVE jsou to značkové produkty, které se vyrábějí v Německu a podléhají nejpřísnějším kvalitativním kontrolám. Během výrobního procesu je každý výrobek několikrát kontrolován na vady zpracování a funkčnosti a poté v hygienicky nezávadných podmínkách balen. Podnik na výrobu těchto luxusních erotických výrobků vznik v Německu. WOLWIN GmbH & Co. KG se sídlem v Brémách v Německu se váže k náhodnému setkání zakladatelů v roce 2005. Andreas Windler pracoval tehdy jako Senior Brand Manager pro značkové pražené kávy Jacobs, Onko a Kaffe Hag u firmy Fraft Foods. Florian Wolters oproti tomu byl vedoucím firmy METERWARE, agentury pro design a reklamu. Oba tehdy úzce spolupracovali v oblasti marketingu a reklamy konzumního zboží. Společné, intenzivní analýzy trhu pro erotické produkty vedly k myšlence, vybudovat značku pro vysoce hodnotné a nadčasové erotické hračky a vibrátory.
Značkové erotické zboží Adresa : http://www.sexshop-luxusni.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: Vibrátory, dilda, kolíky, lubrikační gely, eortické zboží,
Uloženo: 11.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde