Inverso - Vaše kreslená fantazie

Vítejte na stránkách člověka, kterého baví komiksy s poněkud lechtivější tématikou. A protože věřím, že na tuto zálibu určitě nejsem sám, vznikl tento web.
Možná by někoho zajímalo, proč právě INVERSO. Jednoduše proto, protože fantazie každého člověka mohou být zcela opačné od toho, jak vypadá jeho mnohdy jednotvárný reálný život. A také se mi to slovo jednoduše líbí:-)).
Je to v podstatě můj úplně první web, který postupně vylepšuji, podle toho, jak postupují moje znalosti webové tvorby. Takže omluvte případné nedostatky a jestliže mate jakékoli návrhy či přípomínky ať k obsahu nebo formě, neváhejte použít mail nebo rovnou mailový formulář a napište mi.
<p>Jako spousta mých vrstevníků jsem i já vyrostl na komiksech jako je např. Čtyřlístek,Rychlé šípy nebo později komiksy kreslené Kájou Saudkem. Postupem času jsem pak z nevinných dětských kreslených postaviček přešel na poněkud odvážnější tvorbu například Josefa Fraška, který přispíval svými kresbami do jednoho známého lechtivého časopisu a poté s masovým rozvojem internetu u nás na to, co už v podstatě máte možnost vidět na těchto stránkách.
Na tomto webu se máte možnost setkat nejenom erotickými komiksy, které jsou hlavní náplní, ale v sekci obrázků, také kresbami a kreslenými vtipy, které mě na internetu zaujali. Určitě zde nebudu zveřejňovat rozsáhlé galerie všeho možného, ale pouze to, co je podle mého názoru něčím zajímavé.
V sekci komiksů budou postupně přibývat další položky. Tady bych rád předeslal, že nejsem příznivcem některých stylů kresby například japonského Hentai a také mě moc nezajímájí komiksy, kde jako hlavní téma je BDSM, gay, fantazi a sci-fi a kde se objevují různé pohádkové a filmové postavy. Proto se tu takové komiksy v budoucnu zřejmě neobjeví.
Všechny komiksy, které zde můžete najít, jsou mnou vlastnoručně přeložené z angličtiny, nic není zkopírované odjinud. Protože však mám několik komiksů také ve španělštině a tímto jazykem nevládnu, rád bych požádal ty, kteří by měli zájem a tento jazyk ovládají, o spolupráci.
V sekci odkazů je několik linků na různé komisové galerie a stránky u nás i ve světe. Uvidíme, jestli budou také přibývat.
To by mohlo být ohledně mě a charakteru tohoto webu snad vše. A proto všem, které toto téma nějak neuráží, přeji příjemnou zábavu.
Inverso - Vaše kreslená fantazie Adresa : http://www.inverso.webz.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: erotika, komiksy, porno, sex
Uloženo: 22.09.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde