Recenze sex shopu vibratory-online

Tento web má příjemnou, nevulgární grafiku, obrázky lehce erotické, svůdné, bez porno fotografií.Tento web je určen pro zákazníky, kteří se odhodlávají ke koupi prvního vibrátoru, popř.erotického dárku. Na webu naleznete rady jak vybrat vhodnou erotickou pomůcku podle tvaru a materiálu. V aktualitách webu jsou zajímavé články na téma: sklo a erotika, kde se článek zmiňuje o vzrůstající oblibě vibrátorů a dild ze skla. V článku: gely a lubrikanty je podrobný popis a návod jaké lubrikanty používat. V dalším článku popisuje Tabu mezi muži na téma: Vakuové pumpy (Ale ano! I chlapík jako Vy, s bezproblémovou erekcí jistě ocení, když mu jeho chlouba nabyde o nějaký ten centimetr do délky i šířky!) a další velmi zajímavé články na téma: Feromony a parfémy Vulva original.

Ovládání e-shopu je jednoduché a přehledné. Pro zákazníka, který zde bude nakupovat poprvé, je zpracován přehledný postup nákupu.

U těchto výrobků je důležitá diskrétnost. Na zásilce s erotickou pomůckou je tedy pouze zpáteční adresa firmy ER FASHION Most, s.r.o.
Žádný nápis sexshop, prostě běžná zásilka přelepená firemní páskou s logem, která slouží jako pečeť.
Dodací lhůty u většiny výrobků jsou do 2 dnů.


Recenze sex shopu vibratory-online Adresa : http://www.vibratory-online.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: vibrátory, dilda, kolíky, afrodiziaka, lubrikační gely, erotická kosmetika,
Uloženo: 12.02.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.7
Hodnocení webu: 4.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde