Azyl pro milence České Budějovice

Azyl pro milence České Budějovice pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, nabízíme 3 hodinový pobyt v denní době od 9.00 do 15.00 hodin. Třeba již brzy dopoledne, kdy jiné milenecké azyly mají zavřeno a nové klienty ještě k pobytu nepřijímají. Možnost zdarma a diskrétně parkovat uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.

Hodinový hotel České Budějovice vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze váš, s nikým se nestřídáte. Perfektní čistota a diskrétnost je pro nás největší prioritou.

V azylu pro zamilované České Budějovice může zaplatit ubytování a vyzvednout si klíče od pokoje pouze jeden z partnerů. Po ukončení pobytu nemusí milenci chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu.

Milenecké ubytování České Budějovice ve výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokalitě, užijete si a zapomenete na starosti všedních dnů, azyl není prioritně určen jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli sexuální orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry.

Hodinové hotely jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani ve městě České Budějovice, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte naše diskrétní ubytování.

Milenecký azyl České Budějovice je určen maximálně pro jeden pár ve dvoulůžkovém pokoji, (pro 2 osoby, které si pobyt objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji, nebo v apartmá není povolena.

Azyl pro zamilované v Českých Budějovicích není určen k výdělečným účelům profesionálů ani neumožňujeme pořádání společných erotických akcí.

Azyl pro milence České Budějovice Adresa : http://www.azylpromilencecb.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: milenecký, azyl, milenecké, azyly, pro, milence, České, Budějovice, levné, ubyto
Uloženo: 21.11.2023
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde