AdultPublicity s.r.o.

Poppers = alkylnitrity
Ošklivé vyraz, viďte? Samozřejmě, že něco k tom pravdy bude, protože jakmile se tato látka v minulém století objevila, hojně ji používali právě homosexuálové a takzvaní „pochybní“ lidé, kteří tenkrát neměli moc dobrou reputaci. Poppers ovlivňují mínění, tudíž je vhodné po sexu nasadit kondom ještě před jejich užitím.

3.


Popper je nebezpečná substance, těkavá a dokonale hořlavá. Není to pro každého, ale každý to někdy v život může zkusit.
Vdechovat poppers je nutné nosem nebo ústy. Je to mnohem příjemnější a všechno je otevřenější. Isobutyl nitrit a butyl nitrit se prodávají jako speciální čistící prostředky na kůži, hlav na videorekordérů, atp.!

Podle názvu dané látky tak často poznáte, ve které zemi má tato látka svůj původ.


1. Obklopen další kontraindikace jsou:
, Přítomnost glaukomu. Je legálně dostupný, ačkoliv je prodáván většinou jako „osvěžovač vzduchu“.
Nedoporučuje se užívání poppers mimo těhotných žen, protože nitrity mohou vyvolat potrat.



Účinky
Poppers se užívají čicháním výparů přímo z lahvičky, účinek se dostavuje při pár sekund a obvykle trvá 1-2 minuty. Už žádné strasti, starosti ani lži. Můžete otevřít láhvičku poppers a postavit ji směrem k noční stolek v ložnici, aby daň nitritu byla po ruce v pokoji. Tato složka má delší dobu účinku než předchozí varianta.

Isobutyl nitrit a butyl nitrit se prodávají jako speciální čisticí prostředky podle kůži, hlav na videorekordérů, atp. A jaké jsou základní složky tohoto afrodiziaka?


Poppers jsou v homosexuální komunitě jako doma.

Výpary se inhalují přímo z lahvičky, účinek je okamžitý, ale velmi krátký (1-2 minuty) a projevuje se jako euforie, sexuální touha, malátnost, omámenost nebo bolest hlavy. Složky této tekutiny jsou uvedeny ve 3 variantech:
1., bývají přítomny také na většině osvěžovačů vzduchu. Ale stejně jako všechny jiné přípravky má kontraindikace. Nejsilnější složka poppers, která se používá s mimořádnou opatrností.


Poppers je oblíbené pojmenování pro chemické látky alkyl nitrit, butyl nitrit, isobutyl nitrit či amylnitrit (viz dusitan amylnatý , C5H11ONO), tedy těkavé látky, které účinkují také jako afrodiziakum. Je 2 nažloutlá, hořlavá kapalina
Kolem účinnosti tyto látky se věcny neliší od sebe. Pochopitelně obliba poppers rostla a neustále se rozrůstala a to nejenom na našem státě, ale během celém světě. Zapříčiňují také uvolnění hladkého svalstva bohatého na krev (konečník, vagina), z tohoto důvodu je používají zejména homosexuálové, pro usnadnění análního styku. rajského plynu - oxidu dusného), dojem tepla, zčervenání obličeje ale i nevolnost, bolest hlavy, mdloby až zvracení. odstraňují zábrany, vyvolávají příjemné pocity a napomáhají uvolnění. Amyl nitrity se používají na některých lécích pro kardiaky, taktéž bývají součástí těchto čichacích afrodiziak ze sexshopů. Co ve skutečnosti Poppers jsou a směrem k čemu všemu může jejich užívání zavést? Amyl nitrity se používají v některých lécích pro kardiaky, bývají součástí některých čichacích afrodiziak ze sexsh
AdultPublicity s.r.o. Adresa : http://www.euforikum.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: poppers, alkyl nitrit, butyl nitrit, isobutyl nitrit či amylnitrit
Uloženo: 09.07.2019
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde