gigolo martin: společník pro ženy

Jmenuji se Martin, je mi 38 let, 182 cm vysoký, váha 95 - 101 kg, barva očí zelená, přirození akorát, postava vypracovaná, vzdělání středoškolské - ISŠS, vlastní vozidlo, jazyk Angličtina, Slovenština a Čeština, jsem sympatický komunikativní, společenský, sportovně založen, abstinent a nekuřák.



Poskytuji profesionální služby společníka pro ženy, gigolo pro ženy, milence v tajnosti, reprezentativní doprovod do společnosti, gigolo na dovolenou, společníka na procházky, společníka za sportem, gigolo pro náročné dámy, které vyžadují naprostou diskrétnost a profesionalitu od svého společníka.

Jsem profesionální společník ve svém oboru. Poskytnu ti, to co budeš chtít a jak to budeš chtít.

Svojí postavu mám díky pravidelnému posilování a stravě, také se věnuji pravidelně sebeobraně. Za služby, které poskytuji se nestydím, tuto práci mám velice rád a dávám do toho vše. Jsem naprosto normální muž, který poskytuje služby společníka pro ženy, co chtějí mít vedle sebe společnost normálního chlapa. Mám zde vystavené i své fotky, tak abys viděla, jak vypadám. Nejsem model, který se jen vystavuje, jsem chlap, který má rád ženy a ženy chtěj zase chlapa. Mohu za tebou přijet jak v obleku, tak klidně ve starých montérkách, prostě jak budeš chtít. Záleží na tom jakou máš představu, co ty chceš, to si řekni. Mám rád určitou svobodu, která mi pomohla k tomu, abych tu byl pro tebe.

Dokážu ti dobře porozumět a pobavit tě, jako profesionální společník pro ženy jsem tvá vrba, tvoje opora, tvůj milenec.

Veškeré služby jsou naprosto diskrétní a na profesionální úrovni, jen mezi námi.

Jako společníka si mě objednávají ženy, které jsou v dnešní vystresované době velice pracovně vytíženy. Ženy na, které manžel už dávno zapomněl.



gigolo martin: společník pro ženy Adresa : http://www.gigolo-martin.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: gigolo, gigolo martin, společník pro ženy, gigolo Praha, milenec, sex s gigolem
Uloženo: 18.11.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde