Azyl pro milence České Budějovice

Azyly pro milence jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte služeb diskrétního ubytování, milenecký azyl České Budějovice je to pravé co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější sny v příjemném prostředí.
Přijeďte si do Mileneckého azylu v Českých Budějovicích užít a zapomenout na starosti všedních dnů, možnost zdarma a diskrétně zaparkovat uvnitř objektu mileneckého ubytování, na uzavíratelném parkovišti.
Azyl pro milence České Budějovice Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během tohoto dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte.
V Azylu pro milence České Budějovice, může zaplatit ubytování a vyzvednout si klíče od pokoje, pouze jeden z partnerů. Po ukončení mileneckého pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu do mileneckého azylu v Českých Budějovicích.

Azyl pro milence České Budějovice Adresa : http://www.azylpromilencecb.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: azyl, azyly, pro, milence, České, Budějovice, milenecké, ubytování, milenecký
Uloženo: 28.06.2017
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde