Madam Lajla – BDSM sex

Madam Lajla poskytuje BDSM sex po telefonu. Buď mým otrokem na spanking a výchovné lekce. Jsem Domina preferující muže v latexu. Toužíš být ovládán silnou ženou s pevnou rukou a s radostí a projevovanou pokorou sloužit jako věc?
Jsem Madam, která miluje latex, vysoké kozačky a kůži. Nejvíce mě vzrušuje pokora a naprostá oddanost mužů. Jsem tu, abych ti poroučela a ponižovala tě. Poklekni před fotkou své nové Madam a zavolej si o výchovnou lekci.
Jsem Madam, která miluje latex, vysoké kozačky a kůži. Nejvíce mě vzrušuje pokora a naprostá oddanost mužů. Jsem tu, abych ti poroučela a ponižovala tě. Poklekni před fotkou své nové Madam a zavolej si o výchovnou lekci, na které budou splněna tvá tajná přání. Přestaň snít a při tom stydlivě onanovat na záchodě. Tvá nová Madam Lajla ti ukáže, kam patříš. Dostanu tě za hranice tvých představ. Budu ti nekompromisně vládnout slovem i bičem. O každou novou lekci si budeš volat v přesně určený čas a informovat o jeho splnění buď telefonátem nebo sms, podle toho jak to dostaneš od své Madam nařízeno. A já si s tebou pohraji jak kočka s myší.
Madam Lajla – BDSM sex Adresa : http://madam-bdsm.nolimit.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: madam, bdsm sex po telefonu, otrok, spanking, domina, latex
Uloženo: 04.06.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde