Cvrnkla jste si do kalhotek?

Taky se vám to stalo? Kýchnete nebo poskočíte a upustíte kapičku moči. Zpočátku to není nic závažného, ale děsí mě představa, že se to může zhoršit a já to budu muset řešit s lékařem nebo - ó hrůzo - nosit ty šílené inkontinenční kalhotky. A co v létě? Pod plavky? A co při milování?
Existují cviky, kterými se ty oslabené cviky v pánvi dají posílit, ale musíte je dělat opravdu správně, aby byly účinné. Kolikrát je problém se do cvičení vůbec přinutit. Dávat si předsevzetí není moc účinné, to známe. Mockrát už jsem chtěla začít pravidelně cvičit a nepodařilo se mi to dodnes.
Někdy se jako vhodná pomůcka doporučují venušiny kuličky. Těžko říct, nakolik jsou účinné. Nakonec prodávají se v sexshopech, nikoliv v lékárně, takže bychom od nich asi měly čekat spíš rozkoš. Ale co kdyby náhodou fungovaly? Nebyla by to ideální šance, jak spojit potenciálně užitečné se skutečně příjemným.
Venušiny kuličky jsou dvojice kuliček na šňůrce, vkládají se přímo do pochvy. Může jich být více či méně, mají různou velikost a jsou vyrobeny z různých materiálů, ale dnes převládá lékařský silikon pro svoje hygienické vlastnosti. Uvnitř kuliček je dutina a v ní další kuličky, které při pohybu jemně rozvibrují. Nepoužívají se přímo při pohlavním styku, ale spíš před ním.
Dokážete si představit, co s vámi dokáže udělat taková romantická večerní procházka s takovou věcí v těle? Vašemu partnerovi pak už jen zbývá, aby vás po návratu domů rychle zbavil nahromaděného vzrušení, což jistě rád udělá. Možná pak zjistíte, že je vám úplně jedno, jestli je to zdravé.























Cvrnkla jste si do kalhotek? Adresa : http://www.rozkosnice.cz/hledani/1?searchType=All%7C&searchSentence=venu%C5%A1iny+kuli%C4%8Dky
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: venušiny kuličky, erotické hračky pro ženy, ženský orgasmus, vzrušit ženu,
Uloženo: 31.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde