Sweet Paradise-noční kluby

Chtěli bychom Vás pozvat do dvou nejlepších nočních klubů v Praze. Noční klub Sweet Paradise se nachází v srdci královských Vinohrad. Do tohoto nočního klubu scházíte po schodech zapuštěných do chodníku a lemovaných mosazným zábradlím. Vstup do tohoto nočního klubu je architektonicky řešen jako jediný v Praze. Projdete-li krásnými mosaznými dveřmi, objevíte se u bohatě zásobeného baru. Usadíte se v luxusních kožených sedačkách, odkud budete mít krásný výhled na taneční podium. Jeden z pokojů se nachází těsně u vchodu, druhý je v hlavní části nočního klubu a v zadní části nočního klubu se nacházejí ostatní pokoje. V této části nočního klubu se nachází i VIP salonek.

Druhý noční klub Sweet Paradise Dolly naleznete v historické části čtvrti Žižkov. Do tohoto nočního klubu je vstup po točitém schodišti, po kterém se dostanete k bohatě zásobenému baru. I v tomto nočním klubu se můžete usadit v luxusních kožených sedačkách, ze kterých budete mít skvělý výhled na taneční podium. V zadní části nočního klubu naleznete privátní pokoje a další pokoje jsou v dalším podlaží tohoto nočního klubu. Pokud navštívíte jeden z těchto nočních klubů a budete chtít navštívit druhý, dopravíme Vás do tohoto nočního klubu zdarma, bez vstupného.

Noční kluby nabízejí výběr z více než 120 dívek ve věku 18 až 32 let. Každý den máte možnost vybírat z 16 až 30 dívek a večer ze 40 až 60 dívek. Ve všech pokojích nočních klubů, které jsou dobře větrané, a panuje v nich příjemná teplota, naleznete potřebný klid a soukromí. Každý pokoj nočního klubu je opatřen sprchami nebo vanami. V každém z pokojů nočního klubu zní eroticky podbarvená hudba a občerstvení si můžete objednat telefonem, který je spojen s barem.

Každý pokoj nočního klubu je nejméně dvakrát denně dezinfikován a po každé návštěvě se na pokojích provádí úklid, dodávány nová prostěradla a ručníky. Příjemná vůně je zajištěna automatickými dávkovači vůně.

Naší prioritou je, aby se každý návštěvník některého z našich nočních klubů cítil výborně a rád se k nám vracel.

Sweet Paradise-noční kluby Adresa : http://www.sweetparadise.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: noční klub, Sweet Paradise, Sweet, klub, erotika
Uloženo: 11.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde