Erotické texty – pro potěšení i poznání

„Takhle,“ zašeptá a pohne rukou, ve které pevně drží mé prsty, nahoru a dolů, a já ještě víc utáhnu své sevření. V hrdle mu vázne dech, znovu zavírá oči. Když je pak otevře, doutnají jako dva uhlíky.
„To je ono, bejby.“
Pouští mou ruku a nechává mě pokračovat samotnou. Když napodobím jeho předešlé pohyby, pevně semkne víčka. Mírně se proti mně propne v bocích a já ho instinktivně sevře ještě víc. Z hloubi hrdla se mu vydere smyslné zamručení. Zatímco má stále zavřené oči, předkláním se a beru ho mezi rty, váhavě ho jimi obemknu a obkroužím jeho špičku jazykem.
„Počkej…Ano!“ On vytřeští oči a já se přisaju… a pořádně.
Hmm…je tvrdý a zároveň měkký, jako kov potažený sametem, a překvapivě chutný – jemně slaný.
„Proktista,“ zasténá a znovu zavírá oči.
Pomalu se po něm sunu níž. Znovu hlasitě zamručí. Ha! Má vnitřní bohyně je blahem celá bez sebe. Dokážu to! Já dokážu šukat jeho. Pusou! Polaskám ho na vrcholku jazykem a on se propne v bocích. Oči má už zase doširoka otevřené, lesklé vzrušením. Se zaťatými zuby se znovu prohne proti mně a já si ho beru ještě víc. Rukama se zapírám o jeho stehna, cítím v nich, jak se mu napínají svaly. Zvedá ruce, chytá mě za oba culíky a začíná se doopravdy hýbat.
Toto je jen úryvek z knihy 50 odstínů šedi od autora El James, ale na erotických textech toho najdete mnohem víc počínaje erotickými povídkami, vtipy, sny, básničkami, zajímavosti ze světa erotiky, dějin erotiky a informací o nových erotických pomůckách a hračkách.

Erotické texty – pro potěšení i poznání Adresa : http://www.eroticketexty.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: erotické povídky, erotické sny, erotické vtipy, dějiny erotiky, erotické pomůcky
Uloženo: 20.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde