Lubrikační gely

Lubrikační gely nabízené na našem trhu můžeme rozdělit do dvou základních skupin a to na lubrikační gely na silikonové bázi, lubrikační oleje a gely na vodní bázi. Pro vlhčení se dnes používá především lubrikační gel na silikonové a vodní bázi. Lubrikační oleje se používají spíše na erotické a uvolňující masáže těla. Výrobci lubrikačních gelů dnes nabízejí i aromatické gely a to především s vůní ovoce, anebo bez aroma. V konečné fázi pak výrobce zařadil na trh takzvané gely love, které mohou oddálit ejakulaci či urychlit dosažení samotného orgazmu.
Nabídka lubrikačních gelů firmy SexSicek.cz :
Silikonové gely jsou známé svojí dlouhou výdrží. Stačí použít malé množství a klouže to neuvěřitelně dlouho! Silikonové gely jsou velice dobře snášeny pokožkou, nehodí se pro mazání erotických pomůcek z gumy, latexu a kondomů.
Lubrikační gely s nepřeberným množstvím příchutí. Lubrikanty na vodní bázi se dají, na rozdíl od těch silikonových, dobře použít s kondomem. Vybírejte pečlivě, přečtěte si popisy jednotlivých položek, abyste zvolili ten správný produkt.
Lubrikační oleje jsou alternativou k lubrikačním gelům. Jejich předností je snadné rozetření po těle nebo pomůckách. Nevýhodou jsou kratší lubrikační vlastnosti. Při použití lubrikačních olejů bývá potřeba častěji promazávat, než při použití gelů.
Internetový obchod SexSicek.cz se těší na Vaší návštěvu.

Lubrikační gely Adresa : http://sexsicek.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: SexSicek, SexSicke.cz, , gel, gely, lubrikační, oleje, silikonové, vodní, love
Uloženo: 16.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde