Svůdné-prádlo.

Nebojte se být svůdná
Jste si jistá, že váš partner pod vrstvami svetrů přes zimu nezapomněl, jak vypadají vaše křivky? Probuďte ho konečně ze zimního spánku a vyjděte jarní přírodě naproti. Pořiďte si svůdné prádlo.
Ať jste nesmlouvavá dračice nebo nevinná koketa, svůdné prádlo je pro vás nepostradatelný kostým pro odvěkou hru svádění. Je to mocná zbraň, která přitáhne mužovu pozornost, vzbudí jeho zájem a zajistí vám úspěch. V intimním životě není nic horšího než rutina a každá změna je příjemným překvapením, které funguje jako spolehlivý impulz k překonání všednodenní nudy a lenosti.
Výběr svůdného prádla je nebývale pestrý a jeho volba závisí jen na vaší odvaze a fantazii. Volte barvu, která k vám sedí a ve které nejlépe vyjádříte, co máte za lubem.
Černá je nejenom tajemná a rafinovaná, ale v černé také vypadá vaše tělo štíhlejší. Pokud si myslíte, že je to po zimě potřeba, dodá vám určitě větší sebedůvěru. Proměňte společné večery. Nebojte se čarovat a okouzlit v černém kompletu s romantickou krajkou. Zapleťte ho do sítí, které více odhalují, než skrývají, a které u mužů prokazatelně způsobují nespavost.
Červená dráždí smysly jako muleta v rukou toreadora. Na bocích lehce klouzající satén, v dekoltu poodhalující tyl - košilka, která rozjitří smysly. Buďte odvážná, svůdná a sexy v hříšně rudém korzetu s odhalenými ňadry a důmyslným šněrováním a nepodceňujte rafinované detaily, jako saténové rukavice nebo nápaditě uvázanou červenou stuhu.
Nestyďte se být pro muže objektem touhy, nebrzděte v sobě nespoutanou smyslnost a povolte uzdu své představivosti. Možností je mnoho, tu nejlepší musíte najít sama, svudne-pradlo.cz vás může inspirovat.

Svůdné-prádlo. Adresa : http://svudne-pradlo.cz/index.php
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: sexy tanga, sexy korzety, podvazkové pásy, podprsenky, kalhotky, silonky, saténo
Uloženo: 10.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde