Dárky pro ženy

Dárky pro ženy

Několikrát ročně vybíráte dárky pro ženy , užívejte si výběr i obdarování. Nápadů na dárky pro ženy je nepřeberné množství, stačí jen zvolit ten správný. Adrenalin nebo naopak hýčkání ve wellness? Sami jistě víte nejlíp, co Vaše oslavenkyně ocení. Dárky pro ženy vybírejte s citem a ohledem na věk a zájmy konkrétní ženy. Zapomeňte na klasické nudné dárky pro ženy v podobě květin atp., překvapte něčím neobvyklým a mimořádným.
Sportovní permanentky a kurzy
Obecně se dá říct, že sportovní permanentky nebo poukazy na sportovní kurzy jsou výborným dárkem. Jen je třeba vědět, komu ho dát. „Tak si představ, že se matka ptala sestry, jestli mi má dát k narozeninám permanentku do posilovny, že prej jsem hrozně přibrala,“ stěžovala si mi nedávno kamarádka. Nakonec si to maminka rozmyslela. Naštěstí. Její dcera by totiž poukaz stejně nejspíš vzteky roztrhala. A dovedete si představit, co by se stalo, kdyby něco takového dostala od přítele? Kdy se tedy tímto typem dárku trefíte do černého? Rozhodně potěšíte všechny sportovkyně. Chodí-li vaše drahá každý týden na aerobic nebo na jógu a permanentku nemá, zaručeně jí udělá radost. I tady si však dejte při výběru pozor. Navštěvuje pravidelně fitnescentrum? Zjistěte si přesně, které to je. Jinak by se mohlo stát, že jí dáte roční vstupy zdarma do velkého a moderního centra, ačkoliv ona své tělo mučí v malé posilovně určené jenom dámám, aby se vyhla posměšným pohledům naolejovaných svalovců. Pokud jste se pro permanentku rozhodli na základě toho, že vaše přítelkyně o nějakém sportu často mluví ačkoliv si ho ještě nevyzkoušela, zadržte. I když ji velmi láká a prezentuje ho jako nejlepší, nejzábavnější a nejúčinnější novinku, neznamená to, že ji bude skutečně bavit. Může být ovlivněná kamarádkou, která jí ho nadšeně popisovala. Mnohem lepší bude, když si tam nejdřív zajde s ní. Uvidíte, jestli jí zápal vydrží. Teprve pak se pro ten kousek papíru vydejte.
Naučte se věnovat výběru dárku pro ženy pozornost, jakou si zaslouží, odměnou Vám bude spokojenost a radost. Sdílejte dárky pro ženy a bavte se společně celá rodina, nebo jen pár. Romantické nebo wellness pobyty jsou nádherným a nezapomenutelným dárkem pro ženy. Nechte oslavenkyni dosyta vychutnávat svůj dárek pro ženy, ať se může uvolnit, vybít, zrelaxovat nebo cokoli co potřebuje. Splňte tajná přání pomocí dárků pro ženy .

Dárky pro ženy Adresa : http://www.planetum.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: Dárky pro ženy
Uloženo: 15.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde