Valentýnské spodní prádlo

Chcete-li za každé situace vypadat sexy, stylově a svůdně, potom navštivte internetový obchod dianka.cz, ve kterém si pořídíte nějaké smyslně hříšné modely, s nimiž příjemně překvapíte nejen svého partnera. Věřte, že s tímto padnoucím prádélkem vždycky zazáříte. Tento e-shop Vám nabízí dostatečně široký sortiment nejenom luxusního dámského prádla, ale i pohodlné pánské spodní prádlo v módních střizích, báječných propracováních a atraktivních desénech. Mezi tímto prádlem lze běžně najít exkluzivní modely těch nejvěhlasnějších značek, jako jsou smyslně červené košilky Luna s krajkovým lemováním a dlouhou lesklou stuhou, romantické košilky Colleen s fantastickými volánky a výraznou kraječkou, průsvitné košilky Justine s kanýrky a kvalitní černou krajkou od společnosti LivCo Corsetti.
Nechybí tu ani erotické prádlo značky Obsessive jako překrásný set Alcove v pastelově růžové barvě s černým lemováním, krajková tanga Armena string s efektní ozdobnou zadní částí, svůdně bílé košilky Electra s volánky a saténové delší košilky Venus s opravdu důmyslným rozparkem a decentním zdobením. Samozřejmě k dispozici jsou tu i limitované edice spodního prádla značky Princess a DKaren, pro které je příznačné nejen vysoká kvalita, nýbrž i důmyslné řešení, zajímavé vzory a jedinečný vzhled. Kromě těchto přenádherných modelů jsou tu zastoupeny také roztomilé kalhotky značky Ewana, podprsenky a kalhotky od společnosti Milena, tanga s překrásnými kovovými efekty MAT, luxusní saténová tanga Gracya atd. Mimo tyto drobné kousky garderoby jsou zde také uchystány pánské slipy Brubeck, pyžama Vanilla, kolekce dámských plavek Melania Winner a Nila Donna.
Obchod dianka.cz pro Vás připravuje každý týden skvělou nabídku nejžhavějších modelů v mnoha trendy variacích a jiného stylového oblečení. Taktéž poskytuje množství zajímavých výhod v podobě atraktivních slev, věrnostních programů a skvělých bonusů. Navíc nezapomíná ani na výprodejové akce.

Valentýnské spodní prádlo Adresa : http://www.dianka.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: Valentýnské spodní prádlo
Uloženo: 10.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde