Jak vybrat vibrátor

Věděli jste, že ženy mohou dosáhnout orgasmu až 10x rychleji pomocí vibrátoru než při klasické souloži nebo masturbaci.

Před koupí vibrátorů si určitě každý položil otázku "jaký si mám koupit?" nebo "proč si koupit vibrátor?". Dnešní nabídka vibrátorů je velmi bohatá a nabídky prodejců se jen předhánějí s tím, který je nejlepší, nejlevnější a nejvýkonnější. V tomto článku bych rád zodpověděl pár otázek ohledně druhů vibrátorů, velikostí, materiálu a funkčnosti, některých typů.

Vibrátor nebo dildo?

Často se setkávám se záměnou dilda s vibrátorem. Situace se má následovně. Vibrátor je pomůcka , která má jednu se zásadních funkcí a to jsou vibrace. Vibrátory potřebují ke svému chodu baterie a vibrační zařízení. Naproti tomu dildo je prakticky vibrátor bez vibrací, který může mít mnoho vzhledů (rovný, klasický, penis, zahnutý, speciální tvary). V článku se budeme věnovat jen vibrátorům takže zpět k nim.

Vibrátory jsou nejstarší a nejoblíbenější pomůckou na světě. Dají se snadno používat i na různé části těla pro předehru. Jejich vibrace mohou velmi smyslně dráždit citlivé části těla jako bradavky, klitoris,penis a jeho okolí či anál.

Věděli jste, že ženy mohou dosáhnout orgasmu až 10x rychleji pomocí vibrátoru než při klasické souloži nebo masturbaci. Výzkumy dokazují, že ženy které používají vibrátor před stykem s partnerem dosahují snadnějších a intenzivnějších orgasmů. Proč? vibrace z vibrátorů zvyšují průtok krve ve vaginální stěně a tím i zvyšují citlivost G-bodu a tím i pravděpodobnost, že dosáhnou dech beroucích orgasmů.

Vibrátory jsou také skvělé pomůcky pro lidi, kteří nemají dostatek sexuální touhy. Je to dáno tím, že vibrátory stimulují krevní oběh v místech vibrací a tím zvyšují příjemné pocity a odesílají zprávy do mozku, které říkají "sakra to je príma....ja chci víc!". Rozmanitost a funkce dnešní vibrátorů jsou až ohromující a člověk by se mohl cítit až zmateně při výběru.

Jak vybírat?

Existuje opravdu velké množství různých druhů vibrátorů, které se chovají jako novinky nebo nejlepší vibrátory na trhu. Důležité je volit moudře. Vždy záleží co od vibrátoru očekáváte. Nejdůležitější věcí př
i nákupu je si určit jak velký vibrátor chci. Zákazník je často překvapený příliš velkým vibrátor nebo nedůvěřivý k malým vibrátorům.

Stanovení velikosti vibrátorů

Pokud nevíte jak velký vibrátor si koupit tak je potřeba si udělat vlastní průzkum doma od stolu. Například pomocí prstů si můžete vyzkoušet jak široký či jak dlouhý je pro Vás ten pravý. Nejčastěji se ovšem lidé testují pomocí zeleniny jako mrkev, okurka či jiné. Je to zřejmě nejrozumnější řešení při zjišťování jaká dálka a šířka je pro Vás vhodná. Nejlepší je když do těchto průzkumů zapojíte i partnera a tím si i užijete oba mnoho sexuální zábavy.

Celková délka a funkční délka

Některé sexuální hračky mají různé rozměry tzv. celkové dálky a použitelné délky. Často se s tím setkáváme u klitorisových vibrátorů nebo vibrátorů s ovládacími konzelemi. Vibrátor má celkovou délku cc

a 20 cm, ale 6 cm z toho tvoří ovladač vibrací, pohybů, rotací. Takže funkční použitelná délka je 14 cm.

Výkon

Jak silný má vibrátor být? To je mnohdy složitá otázka. Jelikož každý máme rádi něco jiného. Sílá a intenzita vibrací může mít velký vliv mezi dosažením orgasmu či nedosažením orgasmu. Některé vibrátory jsou silnější než ostatní. Existují dva hlavní faktory, které ovlivňují výkon vibrátoru a to kolik energie potřebuje a jaký používá motor nebo komponenty. Energii lze určit pokud víme, kolik baterií vyžaduje nebo pokud je nabíjecí, můžeme předpokládat, že výkon bude na solidní úrovni. Při zvažování síly vibrátory, je důležité si uvědomit, že vibrátory na baterie jsou o pár procent méně výkonnější než nabíjecí vibrátory také rotační klitorisové vibrátory jsou citlivé na příliš velký tlak, které mohou snížit jejich výkon. Máte-li rotující vibrátor jako mnoho Jessicu MK2 může se Vám stát, že pokud jste moc sevření tak se může stát, že pro rotující hřídel bude příliš těžké se pohybovat. Tyto druhy hraček jsou určeny pro rotace uvnitř, když jste uvolněná a vydrží určitý tlak, ovšem nejsou určeny k použití pod velkým tlakem.

Baterie a napájení

Dáváte přednost bateriím nebo nabíjecím zástrčkám. Všechno má své výhody i nevýhody.

Baterie výhody a nevýhody

Sexuální hračka, která vyžaduje baterie poskytuje uživateli fungování bez pomocí šňůry a nabízí větší škálu erotických hraček na výběr, protože většina vyžaduje baterie. Ty mohou být nákladné, pokud je často využíváte a nemáte dobíjecí baterie (i když cena dnešních AA, AAA baterií je velmi levná). Nevýhodou je špatná recyklace baterií (z ekologického hlediska) používáte-li non-recyklovatelné baterie. Velkou výhodou je jejich použití. Pokud Vám dojdou baterie jednoduše je vyměníte a pokračujete dál.

Dobíjecí výhody a nevýhody

Dobíjecí sexuální hračky nevyžadují baterie a jsou tedy šetrnější k životnímu prostředí a méně nákladné na údržbu. V závislosti na kvalitě hračky mohou také vyžadovat dlouhou dobu nabíjení a nemusí fungovat, pokud nejsou plně nabité, takže je důležité, aby s jejich použitím bylo počítáno. Některé dobíjecí Vám mohou, ale také nemusí umožnit používání i při nabíjení.

Snad jsem Vám pomohl, alespoň lehce naznačit jakým směrem se ubírat při výběru vibrátorů.

Jak vybrat vibrátor Adresa : http://www.bizzard.org
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: vibrator, vyber vibrátoru,vibrátory
Uloženo: 20.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde