DOMÁCÍ SEXUÁLNÍ POMŮCKY ANEB JAK JSEM SI

Mnohým z nás se už stalo , že si řekli "co jen zkusit, abych si to udělal/a jinak", když přijde na masturbaci. Možná, že naše kreativita nás vede k uchopení rukojeti od kartáče na vlasy, vibračního kartáčku na zuby, zeleninu nebo kousek ovoce použít jako hračku. Tyto tvůrčí schopnosti jsou způsobem, jak vyzkoušet něco nového v pokusech o sebeuspokojení. Proč nepodněcovat tvůrčí fantazie, vždyť hlavně naše fantazie je branou k lepším pocitům. Proč zkoušet jiné věci než erotické? Tak především zde hrají roli (zejména v mladém věku) určitě finanční aspekty a nedostatečný přístup k úschově sexuálních hraček. Jiní mohou být v rozpacích koupit si něco, co je sexuální povahy v obchodě. (I když diskrétní internetové společností, jako je ta naše Vám zajistí diskrétní dodání i balení). Nicméně, člověk se neustále strachuje z prozrazení ... pokud zvědavý návštěvník najde kartáč na vašem nočním stolku rozhodně si nepředstaví co jste s ním mohla dělat, ale pokud najde rotační vibrační super vibrátor hnedka si pomysli, že jste teda pěkný samička a zřejmě si ráda užíváte i sama. Někteří jedinci si mohou říci, že jste jistým způsobem deviantní, úchylná/ý a udělá si o Vás trapný a špatný obrázek (jako by ostatní nikdy nemasturbovali a nesnili o grupačích, trojkách a jiných sexy představách).


Co je třeba zvážit před použitím pomůcek "co dům dal".

Než si urvete z keře kus okurky nebo vytáhnete ze skříně vibrační kartáček na zuby, možná byste měli zvážit některé z nebezpečí. Je lepší cítit se bezpečně, než litovat, a to se vystavit trapným diskuzím u lékaře "jak se Vám dostal do zadku banán?". Teď jsi vybavuji jednu scénu z méhokdysi oblíbeného reality pořadu na stanici MTV. Když jsi jeden mladík dal do zadku autíčko (angličák) a šel k doktorovi, že ho nějak bolí zadnice. Doktor mu udělal rentgen a pak se na něj kouká i se sestřičkou a říká "sestři vyhoďte toho magora má v prdeli auto"


Ujistěte se, že to, co používáte, je čisté a vyrobeno z non-dráždivých materiálů.

Alergie na latex, gumu, ovoce, rostlinné oleje a další věci, je potřeba zvážit. Toto platí zejména pro vložení do pochvy a konečníku. Tkáně pochvy a konečníku, mohou absorbovat látky rychle (proč se asi používají čípky) a mohou obsahovat bakterie a toxické látky jako lamináty (mořidlo, atd.) věřte mi není to moc dobrý nápad.



Jídlo jako sexuální hračka může způsobit infekce nebo může byt toxické.

Potěšení z okurek se vám vaginálně nebo análně může vymstít, když okurka pukne a Vy budete muset vysvětlovat doktorovi jak se Vám to je náhodou dostalo dovnitř. Zlaté pravidlo zapírat a zapírat nemusí být správná cesta k pomoci.

Ovoce nebo zelenina obsahují pesticidy a ty mohou způsobovat alergické reakce, a pokud jste přemýšlel o použití klobás ... dusitany a další ošklivé konzervační látky jsou dobrý důvod se jim vyhnout. Také lidé, kteří trpí alergií na ambrózie by určitě rádi zůstali daleko od okurek, melounů, banánů, a pár dalších pochutin.

No a vždyť dávám na okurky kondom.

Používání kondomu přes domácí pomůcky je rozhodně dobrý způsob jak chránit sebe, ale ujistěte se, že kondom nemůže sjet z Vaší pomůcky. Ono není zrovna moc příjemné když Vám musí někdo prohledávat vagínu nebo anál, aby našel kondom, který z vagíny určitě nevyčuráte a z análů z největší pravděpodobností nevykakáte.

Každý, kdo měl infekce močových cest, vám řekne, že je to poněkud bolestivé onemocnění, takže nezavádějte nic, co by mohlo dráždit močové trubice. Také kontakt cukru v poševním vchodu je dobrý nápad ... (Cukroví, popsicles, atd.) může vést k ošklivé kvasnicové infekci.


Vaše Genitální a anální kůže jsou jemné.

Ujistěte se a mějte na paměti, že něco jako zubní kartáček nebo vibrační základna elektrického holicího strojku není vyrobeno pro strkání někam a tím pádem se může stát, že Váš oblíbené kartáček může dát elektrický výboj. Také se ujistěte, že to, co se používá, nemá trhliny, které mohou poškrábat kůži, protože vaše zamýšlené erotické dobrodružství se může stát noční můrou.
DOMÁCÍ SEXUÁLNÍ POMŮCKY ANEB JAK JSEM SI Adresa : http://www.bizzard.org
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: sex,sexualni hracky,vibrator
Uloženo: 20.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde