Nečekaný úspěch Sexshopu Proerotiku.cz

Začátkem září byl uveden do provozu nový internetový sexshop Proerotiku.cz. Poptávka po erotických produktech na internetu roste a proto se majitelé Proerotiku.cz rozhodli že si také kousek trhu ukrojí. Je to teprve deset dní a už oslavují svou první objednávku!

Při spouštění sexshopu byly tvůrci hodně skeptičtí. Velká konkurence a velmi těžká optimalizace webu na klíčová slova je od práce dost odrazovala. „Není lehké optimalizovat pro vyhledávače eroticky zaměřený web, toto téma je moc konkurenční.“ Tvrdili od začátku, ale hned desátý den přišel zvrat.

Zákazníka přilákal erotický produkt We-vibe 2. Jedná se o vibrátor, který u ženy dokonale stimuluje jak G bod, tak i klitoris. Jednou z jeho zvláštností je například použití přímo při pohlavním styku s partnerem. Další pak regulace vibrací vibrací a mnoho dalšího.
Dle mnoha recenzí je We-vibe 2 revoluční novinkou na trhu. Popularitu mu přidal i fakt že byl zdarma rozdáván filmovým hvězdám na loňském předávání oskarů.

Ať sexshopu půjdou obchody dál nebo ne, důležité je, že první objednávka přidala tvůrcům trochu více sebevědomí na tak velikém poli konkurence.


Nečekaný úspěch Sexshopu Proerotiku.cz Adresa : http://www.proerotiku.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: erotika, sexshop, erotické zboží, erotické produkty
Uloženo: 10.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde