Kostým čertice

Ďábelsky svůdná. Nevinná, ale přitom tak sexy. Stačí jen jeden pohled a každý je ztracen.

Chcete dodat své párty něco navíc? Sháníte sexy oblečky na tematické párty nebo hledáte čertovský kostým na mikuláše? Vyzkoušejte nádherný sexy kostým čertice.

Dámský čertovský kostým je obvykle v červené nebo černé barvě a obsahuje doplňky jako červené plyšové rohy nebo červené plyšové vidle, které z vás udělají neodolatelnou sexy čertici.

Kostým je obvykle vyrobený z materiálu spandex s prvky polyesteru, bavlny či latexu. Díky tomuto materiálu je možné kostým nabízet v univerzální velikosti, někdy nazývané také OneSize. Tato velikost obvykle odpovídá velikostem S až M (tedy 38-40), ale díky pružnosti materiálu je často možné použít i pro ostatní velikosti.

Internetové obchody nabízí rozmatý výběr kostýmů pro čertice a ďáblice. Modely jako Královna temnot, Červená čertice, Miss Devil patří mezi ty nejoblíbenější.

Levný kostým čertice můžete zakoupit na internetu ve specializovaných obchodech. My Vám doporučujeme prověřený obchod Sexy-kostymky.cz, kde najdete velký výběr ďábelsky svůdných kostýmů za skvělé ceny.

Staň se i ty svůdnou čerticí.
Kostým čertice Adresa : http://www.sexy-kostymky.cz/7-kostymy-certice
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: kostým čertice, čertovský kostým, sexy kostýmky, sexy kostýmy
Uloženo: 23.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde