beate-uhse

Beate Uhse se narodila v roce 1919 v Německu. Již ve svých mladých letech patřila k pokrokovým ženám. V roce 1936 získala jako nejmladší žena pilotní licenci. Její podnikání začalo v roce 1946 teploměrem a radami jak předcházet těhotenství. V roce 1948 rozeslala první katalog s 8 stranami. V roce 1952 již měla 50 druhů zboží a 200.000 zákazníků. V roce 1962 otevřela Beate Uhse ve Flensburgu první Sexshop na světe. Za 9 let jich provozovala v Německu již 25. Od roku 1980 je Beate Uhse registrovanou obchodní značkou. Od roku 1999 se akcie Beate Uhse prodávají na Německé burze. Beate Uhse zemřela v roce 2001.
V dnešní době patří akciová společnost Beate Uhse k největší erotické zásilkové službě na světě. Mimo jiné je aktivní v Německu, Holandsku, Belgii, Francii, Rakousku, Velké Británii a od roku 2006 i v Čechách a na Slovensku.

Hlavní centrála Beate Uhse a.g. je v německém Flensburgu. Zásilkový obchod má centrálu a nově vybudovaný sklad v městečku Walsoorden - Holandsko. Koncept, který je nejen u internetového shopu, ale i u katalogů zní: „Rozšiřujeme radost při sexu a v životě". Snažíme se přitom o co největší serióznost a kompetencí. Spodní prádlo, které bere dech, vzrušující doplňky, svádivé oblečení pro ni a pro něho ty nejnovější hračky pro dospělé – tak můžete objevit nové podoby rozkoše. Dráždivé filmy na dvd, erotické časopisy a kosmetické produkty Vás vtáhnou do říše smyslnosti. V našem e-shopu nabízíme spodní prádlo, exkluzivní sexy hračky, povzbuzující prostředky, afrodisiaka, DVD, videa, kondomy, lubrikační oleje a krémy. Zboží lze zakoupit také ve více než 300 obchodech v jedenácti zemích. Více radosti ze sexu. Objednejte si pohodlně a diskrétně přímo z našeho katalogu. Zapište do objednacího formuláře libovolné množství zboží, které jste si v Beate Uhse katalogu vybrali. Prosím, nezapomeňte zvolit počet, popř. barvu a velikost.
beate-uhse Adresa : http://www.beate-uhse.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: erotické, hračky, sexy prádlo, povzbuzující prostředky, afrodisiaka, dvd kondomy
Uloženo: 21.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde