Anální kolíky a kroužky

Zažijte s partnerem rozkoše z análního sexu , nebo z dalších sexuálních praktik díky erotickým pomůckám e-shopu RajRozkose.cz.

Sex do zadečku je známou praktikou již ze starověkého Řecka, nejedná se tedy o nic nového. Poslední dobou je již anální sex méně tabuizován a více se tedy o análním sexu mluví jako o běžných sexuálních praktikách. V poslední době jsou pomůcky pro anální sex stále oblíbenější, stejně tak pro nácvik análního sexu. Proto Vám sexshop Rajrozkose.cz přináší anální kolíky a anální korále jak vibrační, tak i nevibrační.
Dále nabízí anální kuličky různých rozměrů, anální vibrátory a také v poslední době velmi poptávané nafukovací anální kolíky, nebo můžete zkusit vibrační anální kolíky.
Anální kolíky a korále existují i pro muže - tyto erotické pomůcky pro muže byly navrženy pro dosažení vyvrcholení pomocí masáže prostaty a místa pod varlaty. Díky této stimulaci dochází k velmi silnému dráždění prostaty, které Vás dovede na vrchol, aniž byste museli stimulovat penis. Jedná se o nový způsob dosažení orgasmu u mužů. Chcete i Vy zažít ten překrásný pocit orgasmu? Pocit, kdy je vše možné, a cítíte, jak z Vás spadává všechen stres, a máte spoustu nové energie? Chcete zažít pocit nádherného orgasmu? Tak neváhejte a navštivte sexshop Rajrozkose.cz, který Vám přináší anální kolíky a anální kuličky. Anální sex bude od teď něčím, po čem budete neustále toužit. Užijte si partnerský sex naplno a to díky análním kolíkům.

Anální kolíky a kroužky Adresa : http://www.rajrozkose.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: anální kolíky, anální kroužky, sexshop, analní sex,
Uloženo: 17.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde