We-Vibe II

Pokud jste ještě nikdy neslyšeli o této skvělé erotické pomůcce, rozhodně silně doporučuji si následující text důkladně přečíst. Protože až skvělý vibrátor We Vibe II poznáte, budete zajisté velice překvapeni a budete doslova prahnout po jeho testování a hlavně poznání.


We-Vibe II je skvělý a hlavně doslova inteligentní vibrátor, který jste ještě nikdy v životě neviděli. Jedná se o nástupce staršího vibrátoru (první verze), která je v mnoha případech zdokonalena.

Jeho používání je velice jednoduché a hlavně hravé. Stačí pouze We Vibe II vložit do dámské mušličky, jednoduše vybrat jeden ze sedmi volitelných programů, které si můžete libovolně během hrátek upravovat a vibrátor se připraven k Vašim sexuálním hrátkám.


Na We-Vibe II je skvostné hlavně to, že jednak masíruje klitoris, který si ženy velice rádi nechávají masírovat a dráždit a na druhou stranu jim skvělý We Vibe II dokonale dráždí bod G, který je dovede ke krásnému, dlouhému a hlavně silnému orgasmu, který v životě nezažili.


We Vibe II je opravdu skvělý a hlavně inteligentní vibrátor, který má několik pulzních programů, které můžete libovolně zkoušet, přepínat a doslova si je užívat. Pulzní programy se snadno a velice jednoduše přepínají a jejich zkoušení je opravdu hravé.


We-Vibe II není tedy ten tuctový vibrátor, jedná se o dokonalou erotickou pomůcku, která dokonale masíruje klitoris a při přirážení penisu se intenzivně otírá o bod G, který je stimulován. Orgasmus, který prožijete s We Vibe II bude několikrát silnější než bez něj. Pulzní programy můžete během Vašich hrátek libovolně a jednoduše přepínat.

Pokud tedy chcete něco nového, kvalitního a hlavně opravdu účinného, doporučujeme koupit vibrátor We Vibe II. Získáte tedy nejen skvělou erotickou pomůcku, ale hlavně dobrého pomocníka k Vašim sexuálním hrátkám, která při používání vibrátoru We-Vibe II dostane praktický jiný rozměr.
Další informace o vibrátoru We-Vibe, jeho test a recenzi - sexhop Slon.cz.
We-Vibe II Adresa : http://www.ruzovyslon.cz/
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: We-Vibe, erotika
Uloženo: 03.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde