Chceš sex po telefonu doma?

Možná to tak dělá konkurence, možná nějaké linky v zahraničí, hodně jich to totiž dělá třeba pro Německo, já osobně bych starou babu a její skřehot na lince stoprocentně poznal, takže by erekce hned šla dolu. Nic takového si myslím, nemůže erotická linka dovolit. Navíc čistě logicky, najděte mi babku s mladistvým hláskem, to je fakt zázrak najít někoho takového , a ještě aby měla patřičný slovník 25-ti leté holčiny. Nemožné! Hodně lidí si myslí, že sex po telefonu je pro úchyláky, nebo pro zbohatlíky, co nemají roupama co dělat. Chyba lávky .-).

Představa, že někdo provolá po lince tisíce, je nesmysl. Na to má opravdu málokdo. I tací se najdou, ale většinou na linky volají kluci, muži, kdokoliv, kdo potřebuje aspoň ve finále vyvrcholení svého chtíče, alespoň minimum "interaktivity" třeba jen na minutku, nebo pár vteřin, slyšet, že to s vámi někdo sdílí, že s vámi někdo bez skrupulí mluví otevřeně o vašich představách, vašem údu,vzrušení, o tom, co máte rádi, nemusíte se krotit, společně tomu dáte zkrátka průchod. Kdo se rád honí, taky ví, že někdy je potřeba se rajcnout, a přesně to vám přinese sex po telefonu.

Když nejsou po ruce kamarádky, a že hodně holek jsou upejpavky, nebo když se zrovna vy honíte, nemají čas, nebo
pracují a jednoduše nemůžou, přijde taková erotická linka sakra k duhu .

Že je to drahý? To je věc názoru. Nic není zadarmo. Každý si myslí, že tam na druhé straně někdo bude něco dělat zadarmo, jenom proto, že to je po telefonu. Na T-mobile asistenta, nebo různé informační linky bez problémů zavoláte za informaci za deset a víc korun, kterou vám někdy i nepříjemná obsluha sdělí za pár vteřin, a od slečen, které se mají vcítit do Vaší nálady, tužeb, fantazií, a pomoci vám se vyrajcovat, a ještě se u toho vzrušit, je zkrátka cena několik desítek korun za minutu naprosto odpovídající.

Za to byste nepozvali holku na panáka, a o tom, že Vám ta holka dá, si můžete při první rundě nechat, tak leda zdát, ale o sexu po telefonu každý rád diskutuje . Přitom je to vyvrcholení takřka se zárukou. Za pár minutek a "stříkáte" o sto šest.

Tolik malé rozkrytí. Pokud chcete, stavte se u nás na webu. Jsme nejlepší erotická linka na trhu.

Proč?

Protože si můžete hlasy našich operátorek poslechnout předem, takže když vytočíte svojí vyvolenou, už víte, že Vás ten hlas bude rajcovat.

Protože máme na stránkách otevřený sexy chat (který neslouží k tomu, aby Vás tam holky dělaly), ale k tomu, aby jste se předem dohodli na tom, co máte rádi, jak se vám to líbí, jestli se Vám líbí, jak to má ráda, ta které dívka, můžete se tam společně už rozject, nikdy ale nečekejte že to bude až do finále, je to přeci jen služba sex po telefonu! , takže zavolat je nutnost ).

Protože tu máme krásné dívky, s krásnými hlasy, kterým nevoláte do nějaké kanceláře, kde sedí s ostatními za paravanem a hrají vám divadélko, ale protože ke každé z nich jste přesměrováni přímo domů. Tam mají každá své pohodlíčko, soukromí a to, co s Vámi bude dělat, je jenom na Vás a na ní. Dovoleno je vše.

Protože pokaždé voláte jedné konkrétní dívce. Nestane se, že by Denisa měla tři různé hlasy jako u konkurence . Buď tam je, nebo není (to poznáte podle jejího stavu). Když tam není dovoláte se jiné první volné dívce.

Protože k nám nevoláte do callcantra, není to továrna na mužské orgasmy.

Jsou zde normální šikovné holky se spoustou zkušeností, vášnivé, s fantazií, dívky s kterými je sex po telefonu zážitek.

Takže co Vy na to? Pokud Vám nedá zvědavost spát, stavte se na našich erotických linkách

Všechny kámošky Vás tam rádi uvidí

Chceš sex po telefonu doma? Adresa : http://sex-po-telefonu.sex-po-telefonu-doma.cz
Kategorie: Erotika
Klíčová slova: sex po telefonu, erotický linka, erotika po telefonu
Uloženo: 01.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde