Plasatová okna – nebojte se ušetřit.

Nebojte se, určitě nenaznačujeme, že úspory by se měly hledat v kvalitě. Pokud si pořizujete nová plastová okna, určitě nemá smysl kvůli slevě sáhnou po zastaralém tříkomorovém profilu, kterého se firma nemůže zbavit. Nicméně na trhu je velmi mnoho firem, které pod různými názvy dodávají výrobky s podobnými parametry, často za odlišnou cenu. Ano, nejvíce ušetříte právě výběrem dodavatelské firmy? Že nevíte jak na to? Právě proto je zde portál chci plastová okna .

Oč se vlastně jedná? Možná jste již slyšeli o webových portálech, kam zadáte poptávku a čekáte na nabídky firem? Jenže toto řešení má obvykle mnoho nevýhod. Začíná to drnčícími telefony a přes jednání s nekompetentními firmami pokračuje až k marnému čekání na závaznou nabídku. Proč tomu tak je? Protože tyto portály ve valné většině zprotředkují poptávky naprosto na vše, od automobilů přes hračky až po potravinářské výrobky. Tedy i firmy na těchto portálech registrované dostávají často poptávky z oborů o které nemají zájem a odpovídají třeba proto že by se jim hodilo zprostředkovat obchod svému známému. Navíc počet firem které Vaší poptávku dostanou a budou Vám volat není nijak omezen. Portál chci plastová okna je v řadě ohledů jiný. Spolu se sesterskými weby zpracovává poptávky pouze ze stavebních oborů, které jsou zasílány firmám se skutečným potenciálem poptávku realizovat. A adresa poptávajícího je předána jen firmám se skutečným potenciálem poptávku realizovat, nejvíce však deseti z nich. A výsledky? Pouze v oboru plastová okna jsou ročně zadány tisíce poptávek. Ale co je hlavní – velká část z nich je opravdu realizována. Nevíme přesně o jaké procento se jedná, protože se dozvíme jen o části realizací. Nicméně v každém případě se jedná o vysoké procento. A hlavně – počet pozitivních zpětných reakcí poptávajících s realizovanými poptávkami výrazně převyšuje ty negativní,

Proč tomu tak je? Jednoduše proto že se nám podařilo odbourat výše zmíněné nevýhody poptávkového systému (zahlcení telofonáty, nekvalifikované nabídky) a zbylo jen to co je pro Vás výhodné – úspora peněz, úspora času, úspora nervů. Peníze, a to velmi výrazně, uspoříte tím že oslovíte mnoho firem. Nijak neomezujeme počet firem, které uvidí Vaši poptávku BEZ kontaktních údajů. Odpoví ty firmy, které mohou realizovat Vaši poptávku a jejich nabídka je přitom konkurenceschopná, jinak by pro ně nebylo výhodné se o poptávku zajímat. Čas uspoříte při zadání poptávky, které je velmi jednoduché a určitě rychlejší než obtelefonávat firmy z okolí.

Na závěr – pokud potřebujete plastová okna tak specializovaný poptávkový portál představuje velmi dobrý způsob jak s minimálním úsilím anulovými náklady porovnat nabídky firem z Vašeho okolí a vybrat si tu která nejlépe vyhovuje Vašim potřebám.

Plasatová okna – nebojte se ušetřit. Adresa : http://www.chci-plastova-okna.cz/
Kategorie: Diskuze, chaty, seznamky
Klíčová slova: Chci plastová okna
Uloženo: 05.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde