To pravé bydlení

To pravé bydlení je portál, kde najdete informace o bydlení a zahradě. Jeho hlavní rozdíl od ostatních podobných webů je v tom, že se na něm můžete podělit o své zkušenosti a konzultovat je s ostatními, vložit fotografie z vlastní stavby, zahrady, vybavování interiéru. Prostě se můžete pochlubit, nebo se svěřit s dobrými nebo špatnými zkušenostmi. Prostě mimo informací, článků a rad je tu také prostor pro zábavu.

Na druhé straně, pokud se chcete něco nového dozvědět, najít firmu na realizaci Vašeho projektu, zeptat se na radu odborníků, je To pravé BYDLENÍ to správné místo.
Najdete tu sekce stavba, interiér a zahrada.
Stavba se dál dělí na kategorie jako jsou okna, dveře, vytápění podlahy a podobně. V každé kategorii můžete vidět fotogalerie, které se k ní vztahují – stejně jako odborné články a firmy.
Sekce Interiér má základní rozdělení podle místností v bytě. Když potřebujete vědět, jaká postel je nejlepší, navštívíte kategorii ložnice.
Zahrada se věnuje jak zeleni, tak třeba stavbám na zahradě.

Pokud Vám to nestačí, je možné zaslat dotaz – prosbu o radu a zeptat se třeba, jaká okna nebo dveře jsou nejlepší a proč. V každé oblasti jsou k dispozici odborníci, kteří Vám rádi poradí. Radu získáte nejen v oblasti oken, dveří, klimatizace, rekuperace, vytápění a podobně, ale třeba i ohledně stavby pasivních a nízkoenergetických domů nebo programu Zelená úsporám.
Na serveru To pravé BYDLENÍ se navíc můžete dozvědět o chystaných výstavách, nebo se zúčastnit soutěží – jako třeba „Před a po“, kam můžete posílat fotografie vašich projektů, staveb, zahrad před a po úpravě. Další soutěže budou vypisovány společně s firmami presentujícími se na tomto portálu.

To pravé bydlení Adresa : http://www.topravebydleni.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bydlení, dům, stavba, interiery, zahrada, fotogalerie, okna, dveře, rekuperace,
Uloženo: 20.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde