Nízkoenergetické domy


Nabízíme k prodeji nové nízkoenergetické domy. Domy jsou řadové, jednopatrové, s vlastním pozemkem a garáží. V přízemí se nachází kuchyně s obývacím pokojem, koupelna, toaleta, úklidová místnost a odkládací místnost pod schodištěm. Z prostorného obývacího pokoje je vstup přímo na zahradu.
V prvním patře se nachází tři pokoje, koupelna, toaleta a technická místnost. Celé první patro má obložené stropy dřevem.
Předností nízkoenergetického domu je podlahové vytápění s akumulační nádrží
osazenou elektrickými topnými tyčemi. Veškerý rozvod tepelného čerpadla je podlahovým topením, které zajišťuje obyvatelům veškerý luxus.
Tato nabídka je zajímavá...

i pro investora, který chce díky úrokovým sazbám na bankách zhodnotit svou investici v nemovitostech. Je možné odkoupit řadu šesti novostaveb najednou, včetně velkého pozemku s možností vybudování bazénu, dětského hřiště a podobně.
V blízkosti je koupaliště, kluziště, 4 tenisové kurty, fotbalové hřiště a vodácký klub. Připravuje se oddechový areál.

Nejdecko nabízí široké spektrum sportovního a rekreačního vyžití. Je ideálním východiskem pro nespočet turistických a cykloturistických tras, která vás zavedou až na místa civilizací nedotčená. V zimní sezoně můžete vyrazit za krásou Krušných hor po běžeckých trasách, které navazují na Krušnohorskou lyžařskou magistrálu. Oceníte i snadnou dostupnost několika lyžařských středisek nabízejících skvělé podmínky pro sjezdové lyžování a snowbording.
Kopcovitý terén Krušných hor a provázanost cykloturistických tras s lesními cestami a minimálně frekventovanými silnicemi je ideální jak pro silniční tak horská kola. Příznivci jízdy na kole si mohou vybrat podle terénu z lehkých či náročných tras fantastickou krušnohorskou krajinou.
Pokud rádi plavete, čachtáte se a sluníte, jistě uvítáte vodní nádrže i přírodní koupaliště v Lesíku, Šindelové, Přebuzi a Tatrovicích, ale také kryté bazény v Nových Hamrech a Potůčkách.
Nejdecko je protkáno značenými turistickými stezkami a lesními cestami, které vás zavedou k místním zajímavostem. Kopcová krajina je vhodná pro pěší tůry, procházky, nordic walking.

Nízkoenergetické domy Adresa : http://www.gro-reality.estranky.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nejdek, nízkoenergetiské domy, karlovarské reality,tepelné čerpadlo,řadové domy,
Uloženo: 23.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde