Bakterie a enzymy

Většina majitelů nemovitostí, ať již rodinných domků, chalup a chat zná velmi dobře zapáchající septiky, žumpy a jiné jímky zejména v letním měnícím se počasí. Zápach způsobují hnilobné procesy probíh
A co teprve suchá WC, samotné odpady a sifony?
Bolestí v ČR je stále nízká obecná povědomost o to, že lze pro tyto případy aplikovat bakterie a enzymy, a tak řada lidí stále preferuje v mnoha oblastech spíše chemické přípravky.
Proti těmto jevům však lze bojovat efektivně, ekologicky a ještě zlepšit funkčnost celých odpadových systémů. Řešení má název bakterie a enzymy. Právě s tímto kompletním sortimentem přichází SOVEKO PLAST v novém internetovém projektu.

Bakterie a enzymy SOVEKO PLAST již několik let úspěšně provozuje internetový obchod s doplňkovým sortimentem zboží z oblasti vodohospodářství jako jsou právě bakterie a enzymy, čerpací technika, literatura, časopisy, bazénová chemie, zahradní příslušenství apod.
Cílem je nabídnout všem potenciálním zákazníkům místo, kde najdou jednoduše a rychle velmi specializovaný sortiment zboží, u kterého jsou jasně deklarovány skladové možnosti, uspokojovat tak zákazníky okamžitě a hlavně jim s výběrem odborně pomoci.
Nabízený sortiment
Dnes evidujeme více než 16 výrobců enzymatických přípravků, kteří s bakterie a enzymy aktivně spolupracují a jsou to nejen firmy z ČR, ale i Polska, Francie, Slovenska či Holandska. Tím je dané jasné konkurenční prostředí a tak si dnes zákazníci mohou vyb
Bakterie a enzymy Adresa : http://www.bakterie-enzymy.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bakterie, enzymy, bakterie a enzymy
Uloženo: 16.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde