Janošík - Dřevěná okna, eurookna, interi

Vyrábíme a prodáváme dřevěná okna, eurookna, interiérové dveře a vstupní dveře. Náš sortiment je rozšířený o posuvné okna, dřevěné garážové vrata, zimní zahrady, prosklené stěny, zasklené bazény. Vše Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho přání.Stolařskou dílnu založil v roce 1991 Jiří Janošík v malé obci Valašské Příkazy. Společně se svým otcem navázal na rodinnou tradici z předválečného období. Po smrti otce v roce 1993 přijal svého prvního zaměstnance. Zprvu malá dílna s širokým polem působnosti se vlivem energického a podnikatelského snažení svého zakladatele postupně stala významným dodavatelem truhlářských výrobků ve svém regionu. S ohledem na kvalitu byl učiněn důležitý krok, a to rozhodnutí o specializaci firmy na výrobu dřevěných oken a dveří.
V roce 2001, kdy již firma zaměstnávala sto pracovníků, došlo k její transformaci na společnost s ručením omezeným. Byly vystavěny nové výrobní haly a pořízeny moderní technologie, zajišťující kvalitní a rychlou výrobu.
V roce 2003 byla ve spojení s jednou z nejvýznamnějších holandských firem založena dceřiná společnost na výrobu vstupních a interiérových dveří Janošík - Weekamp s.r.o. Tato spolupráce se stala dalším zdrojem pro získávání znalostí o moderní výrobě dveří ve světě. V současnosti má společnost okolo sto padesáti zaměstnanců. Její marketingové oddělení neustále sleduje světové trendy a potřeby zákazníků. Techničtí pracovníci navrhují nová zlepšení pracovních postupů a použitých materiálů, tak aby byla společnost vždy krok před konkurencí. Cílem společnosti je kvalita výrobků, rychlost dodání a perfektní služba. Zkrátka - společnost žije ze spokojenosti svých zákazníků.


Janošík - Dřevěná okna, eurookna, interi Adresa : http://www.janosik.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dřevěná okna, eurookna, interiérové dveře
Uloženo: 11.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde